Friday, February 25, 2022

Ämnen för konsthistoria

Ämnen för konsthistoria



Början av 1900-talet präglades av en period av omfattande Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn Dela på e-post. Mest konsthistoriska uppsatsämnen förändring skedde på 1800-talet. Pilgrimer etablerade högtiden baserat på att fira skörden. Att beundra Frankrikes gotiska arkitektur Viktiga figurer och historiska sammanhang Genom medeltiden utvecklades arkitekturen dynamiskt. Konsthistoria Modernism Måleri.





Den ultimata listan över historiska händelser att skriva om



En historieklass kan bli ett virrvarr av år, datum, udda ögonblick och namn på människor som har varit döda i århundraden. Du kanske har nej konsthistoriska uppsatsämnen Men då och då kan din instruktör låta dig välja ett ämne för historieuppsats. Har du ingen aning om var du ska börja? Granska de professionella skrivtjänsterna som erbjuds av våra akademiska experter. De kan säkert hjälpa dig med uppsatsskrivning eller andra uppgifter. Kom ihåg dessa två regler. Först, planera alltid din uppsats med hjälp av en disposition. Men använd självklart primära källor om du skriver en sann forskningsuppsats. Alternativt, om du har några nyckelord i åtanke, kan du hitta en slumpmässig ämnesgenerator för att skriva och se vad den kan erbjuda dig.


Dessa är en liten handfull av de breda konsthistoriska uppsatsämnen ämnen som du kan skriva om för historielektioner. När du är osäker, be alltid din professor om synpunkter. Det värsta scenariot är att de säger nej. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! Kom ihåg, konsthistoriska uppsatsämnen, analysen av historiska händelser är subjektiv. Två forskare kan ha oerhört unika förklaringar till en rad historiska händelser som utvecklas på det sätt som de gjorde. Försök därför att skriva från det perspektiv som dina instruktörer med största sannolikhet har. En beskrivning av en persona; 2. En analys av historiska händelser; 3. En översikt över hela epokens sammanhang osv, konsthistoriska uppsatsämnen. Det finns otaliga intressanta ämnen för uppsatser och forskningsprojekt.


Du kan se in i vilken epok som helst från forntiden fram till våra dagar. Välj något som verkligen fascinerar dig. Du kanske föredrar en kontroversiell fråga eftersom det är mer spännande att studera. För alla forskningsartiklar, konsthistoriska uppsatsämnen, det är viktigt att först skapa en disposition. De kommer att bli huvuddelen av din forskningsartikel. Oavsett om du skriver om världen, det civila, det kalla, Vietnam eller något annat krig, konsthistoriska uppsatsämnen, se till att vara så objektiv som möjligt. Det är ett väldigt känslomässigt laddat ämne, men du måste avstå från opinionsmässiga bedömningar. Ta inte till direkta anklagelser. Inga ord kan beskriva hur jag uppskattar det arbete du gör! Det här inlägget om industriell revolutions uppsatsskrivning ger många briljanta idéer!


Jag ville bara tacka dig konsthistoriska uppsatsämnen ditt inlägg om den industriella revolutionens uppsatsskrivande! Jag hjälpte mig mycket med min uppsatsskrivning om detta ämne. Efter den senaste tidens hjärtskärande masskjutningar har vapenkontrolldebatten nått sin kokpunkt. Behöver vi strängare vapenkontrolllagar? Ska alla skaffa ett vapen konsthistoriska uppsatsämnen motsätta sig brott? Eller bör vapen förbjudas överlag? Du har möjlighet att uttrycka din åsikt i en argumenterande uppsats för vapenkontroll. Barn har inget att bry sig om eller oroa sig för, har nästan inga plikter eller problem och kan umgås med sina vänner hela dagen lång. En uppsats om barndom ger en möjlighet Experter på specialskrivtjänster Du är inte ensam om du har svårt att välja ämnen för högskoleuppsatser!


Även om många studenter uppskattar friheten att välja ämne, är de flesta elever beroende av att få uppsatser från högskolan. Många av dessa kan användas Letar du efter ett bra argumenterande uppsatsämne? I behov av en övertygande idé till en forskningsartikel? Akademiskt skrivande är aldrig lätt, vare sig det är för mellanstadiet eller college. Ett övertygande tal om vilket ämne som helst är en föreställning utformad för att övertyga människor om något och bevisa din poäng. Behöver du hjälp med att hitta enkla ämnen för ett övertygande tal? Kolla då in dessa fantastiska och enkla idéer från Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.


Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår policy för cookies. Läs mer. Brainstorma innan du börjar skriva. Läs den här listan. Skanna listor med historikuppsatser. Kanske till och med skumma ett exempel på en historieuppsats eller 2 eller 10, eller när du hittar ett ämne du gillar lite grann, skriv ner det i din personliga lista. Lägg till andra ämnen som du tänker på. Välj ett ämne som konsthistoriska uppsatsämnen tillfredsställa din instruktör och du kan skriva bra om. När du har en lång lista, gå igenom uppdragsinstruktionerna. Ämnen för konsthistoria, ta bort de mest olämpliga ämnena från din lista. Slutligen, läs om de återstående ämnena. Bestäm nu de ämnen du vet tillräckligt om för att du ska kunna skriva klokt om. En uppsats om en industriell revolution i England är en utmärkt uppsats om den industriella revolutionen.


Använd den här uppsatsen för att förklara några effekter av den industriella revolutionen, konsthistoriska uppsatsämnen. Eller kanske ge en kort men analytisk översikt över den industriella revolutionens tidslinje. Alternativt kan du skriva en uppsats om den industriella revolutionen i Europa. England var det första landet som industrialiserades. Diskutera kanske skillnader mellan europeiska nationer i industrialiseringen i denna industriella revolutions uppsats. Den här typen av jämförande tillvägagångssätt ger också ett särskilt bra forskningsdokument om den industriella revolutionen. Eller använd ett markant annorlunda ämne genom att skriva en Martin Luther King-uppsats. Denna historiska nyckelfigur formar fortfarande hur vi tänker om ras, social rättvisa och kraften i ickevåldsprotester.


Hans död var tragisk. Till exempel kan din Martin Luther King-uppsats handla om ett specifikt Martin Luther King-tal eller citat. Istället kan du skriva en bredare uppsats från Civil Rights Movement. I detta måste du gå längre än en grundläggande sammanfattning av Civil Rights Movement och fokusera på innebörden av denna period över tid eller någon specifik förändring som orsakas av den. Du kan skriva om en annan period av dramatisk förändring i en uppsats från den franska revolutionen. Denna våldsamma revolution fylld av fängelser, rättegångar och halshuggningar orsakades av oerhört lidande av de fattigaste människorna i Frankrike. Som sådan, när du skriver den här uppsatsen, ge bara en kort sammanfattning av den franska revolutionen och fokusera på effekterna och utlösande faktorer av specifika händelser. På samma sätt kan du skriva en uppsats om den amerikanska revolutionen.


Båda händelserna involverade att störta en monark, men till skillnad från en uppsats från den franska revolutionen handlar en uppsats från den amerikanska revolutionen i praktiken om ett krig, uppbyggnaden till krig och återhämtningen från ett krig. Kanske kan din historiska uppsats fokusera på en person som var avgörande för den amerikanska revolutionen. Tänk till exempel Ben Franklina som berömd tidig amerikansk statsman, diplomat, vetenskapsman och uppfinnare. Kriget var konflikten mellan Amerika och Storbritannien direkt efter det amerikanska revolutionskriget. Krig gör anmärkningsvärda ämnen för historiska uppsatser, men efterdyningarna kan vara ännu mer intressanta. Weimarrepubliken var den fruktansvärt misslyckade tyska regeringen som skapades efter första världskriget. En kritik av denna regering kan vara ett utmärkt uppsatsämne.


Däremot har efterkrigstidens Vietnam varit en relativ framgångssaga. Nationen återförenades efter Sydvietnams nederlag. Det moderna vietnamesiska folket har en högre livskvalitet än medborgare i många närliggande nationer. Du kan också skriva om efter andra världskriget. Under denna tid uppvisade Amerika överraskande tillväxt och välstånd. dock, konsthistoriska uppsatsämnen, USA började föra ett dödligt kallt krig med Sovjetunionen. Ett annat ganska relaterat ämne är konsthistoriska uppsatsämnen sena 2000-talets amerikanska utrikespolitik.


Dessa är alla mycket provocerande ämnen. Eller så kan du fokusera på en mer specifik militär händelse, som slaget vid Hastings. Denna strid formade hela Englands historia, konsthistoriska uppsatsämnen, som kungar från kontinentala Europa invaderade engelska. Tiden för slaget vid Hastings var också konsthistoriska uppsatsämnen genom riddares och feodala lagars tunga inflytande i det dagliga livet.





kontroversiella ämnen för en uppsats



Eller så kan du fokusera på en mer specifik militär händelse, som slaget vid Hastings. Denna strid formade hela Englands historia, då kungar från kontinentala Europa invaderade engelska. Tiden för slaget vid Hastings kännetecknades också av det tunga inflytandet från riddare och feodal lag i det dagliga livet. Riddare var mer än tungt beväpnade krigare. De var också herrar som kontrollerade jorden och underkuvade bönder. Detta var en viktig orsak till uppror som den franska revolutionen. Många medeltida riddare var också inblandade i korstågen.


Denna invasion av det heliga landet av europeiska kungadömen representerade en våldsam period. Under dessa erövringar plundrade europeisk adel heliga platser och artefakter; med målet att kontrollera födelseplatsen för deras kristna tro. Efter denna tid gick Europa in i en period av renässanshumanism. Människor började tänka på sin mänsklighet lite djupare. Därmed producerades många konstverk, såsom de första realistiska målningarna och skulpturerna. Din uppsats kan fokusera på något senare händelser, som stora imperiers fall. Vid olika tidpunkter i det förflutna kontrollerade nationer som Rom, Kina, Portugal, England och det heliga romerska riket enorma områden på vår jord. Din uppsats skulle kunna överblicka implosionen av dessa en gång stora makter.


Slaveriets avskaffande är ett fascinerande och viktigt historiskt essäämne. Du kan fokusera på denna process inom ett enda land, eller så kan du skriva en jämförande uppsats där du jämför och kontrasterar processen för avskaffande över hela världen eller mellan två samhällen. Ett annat mycket relevant ämne är inverkan av Karl Marx. Få historiska personer har haft en så stor inverkan på samhället som Marx. Följaktligen kan du överväga hur hans skrifter användes eller missbrukades i en mängd olika nominellt kommunistiska partier, rörelser, uppror och nationer. Naturligtvis bör du alltid överväga att skriva en integrativ historieuppsats. Varför inte välja två eller fler! Detta är ett bra tillvägagångssätt för att välja jämför och kontrast uppsatsämnen. I denna typ av uppsats jämför eller kontrasterar du personer, händelser eller länder.


Genom att välja denna väg gör du det möjligt att skriva en helt unik uppsats. Endast fantasin sätter gränser! Ett mer människofokuserat tillvägagångssätt kan vara en intressant krok för tidningen. En artikel baserad på soldaternas författarskap under första världskriget kunde beskriva hur krig var i början av 1900-talet. En personlig titt på andra världskriget kan vara lika intressant och med fler tillgängliga dokument. En av de möjliga krokarna för sådana papper kan vara den svåra situationen för de afroamerikanska soldaterna som stred i första och andra världskriget. Ett annat ämne kan ägnas åt soldater från Indien som kämpade för britterna under första världskriget.


Europas ekonomi efter första världskriget kan visa orsakerna och effekterna som ledde till ytterligare konflikter. Du kan ägna ditt projekt maj åt förändringarna i mode på 1900-talet. Mer oklara ämnen som den kanadensiska filmens historia kan bli en intressant avhandling. Amerikansk konst från 1900-talet är ett stort ämne som har många intressanta exempel. Slutförandet av det brittiska styret i Indien orsakade många positiva och negativa effekter på landet, vilket kan bli ett intressant projekt. Den romerska sportens historia ger fascinerande exempel på tävlingar genom tiderna. Arkitekturhistoria under renässansen kan visa skillnaderna mellan epoker.


Livet innan fotografiets uppfinning kan vara ett ämne som beskriver hur människor bevarade bilder förr i tiden. Du kan jämföra och kontrastera historien om romerska och brittiska imperier. Exempel på musik skapad för politiska ändamål kan vara en intressant krok för en musikhistorisk uppsats. Medicinens historia kan ge några slående fakta om de bisarra antika botemedel. Sammanfattning av den amerikanska medborgarrättsrörelsens prestationer kan ge ett intryck av vad en dröm om en man skulle kunna göra. Ett argumenterande essäämne om värdet av offentlig kommunikation kan väljas och skapas med hjälp av exempel från världshistorien.


En uppsats om forntida civilisationers musik kan belysa förhistoriska kulturer. Ditt projekt kan handla om de antifascistiska aktivisterna i USA före andra världskriget. Det är möjligt för gymnasieelever att skriva om årets händelser när de föddes. Hippiekulturen i s kan presenteras som ett svar på tidens händelser. Dessutom kan hippies mode utforskas i ditt projekt med exempel på riktiga kläder. New Wave-rörelsen inom film var revolutionerande för sin tid och kan vara ett intressant essäämne. Detsamma kan sägas om New Wave-genren av musik som blev populär på s. En annan musikgenre som fångade allmänhetens fantasi kan utforskas i en essä om rockmusikens historia.


Historien om propaganda i filmer kan hjälpa till att utforska några avgörande ögonblick i världshistorien. Kanadensisk sporthistoria är ett intressant ämne för att förklara varför hockey är så populärt i Great White North. Idrottsekonomi genom historien kan också intressera läsaren på grund av idrottens massiva kommersiella expansion under de senaste decennierna. Utbildning under renässansen blomstrade och kunde fungera som ett bra ämne för en uppsats. Utbildning under medeltiden var sällsynt och kunde kontrastera det tidigare ämnet. De motiveringar som USA använde för att släppa kärnvapenbomberna under andra världskriget är ett kontroversiellt ämne men intressant. Amerikanskt engagemang i Koreakriget är ett ofta förbisett ämne, men det förtjänar uppmärksamhet. För att visa hur turbulent historia ett enskilt land kan vara, kan orsakerna och effekterna av militärkupperna i Nigeria vara fascinerande.


Kriget mellan Iran och Irak kan ses som ett av de mest kritiska proxykrigen i den moderna historien. Rymdkapplöpningen var ett ikoniskt inslag i det kalla kriget, och det är relaterat till många historieuppsatser. Händelser som ledde till uppkomsten av Saudiarabien kan visa hur snabbt ett land kan utvecklas när pengar inte är ett problem. Den brittiska musikinvasionen på den amerikanska marknaden har haft en betydande effekt på amerikansk musik och kan vara ett intressant ämne. Processen med skadestånd för maorifolket i Nya Zeeland i en sällsynt framgångssaga om ett före detta brittiskt kolonialland som kompenserade för diskrimineringen som dess infödda fick utstå. Romersk graffiti är ett lättsamt ämne som beskriver en mindre diskuterad aspekt av romersk kultur. Det romerska samhällets könsroller kan jämföras och kontrasteras med könsrollerna för folket i Gallien som ofta kämpade mot varandra.


Den amerikanska revolutionens framstående figurer inkluderar en stor variation av människor som senare skulle komponera de viktigaste dokumenten i USA. En jämföra och kontrastera uppsats om likheterna mellan amerikanska och bolsjevikiska revolutioner kan visa hur de mest framstående motståndarna till det kalla kriget hade liknande början. Den japanska isolationismens historia kan vara intressant att utforska som ett unikt ögonblick i världshistorien. Nejlikerevolutionen av var en nästan blodlös kupp och representerar ett av få exempel på fredliga övergångar till demokrati. Piratkopieringens guldålder är ett intressant ämne om en epok som ofta glamoriseras i fiktionen. Copper Country Strike var ett av de mest tragiska dödsfallen på grund av anti-strejken, och dess händelser diskuteras fortfarande idag.


St. Jaltakonferensen var en av de viktigaste händelserna under andra världskriget med brittiska, sovjetiska och amerikanska ledare som diskuterade efterkrigsplaner. Brittisk kolonisering av Afrika var en av de mest tragiska; orsakerna och effekterna av det kan vara intressant att undersöka. Ett dokument om flygningens utveckling skulle kunna ge en tidslinje av fantastisk ingenjörskonst genom historien. Operation Paperclip var en hemlig plan för att integrera vetenskapsmän från Nazityskland efter slutet av andra världskriget, vilka händelser leder till början av rymdkapplöpningen. Historiska händelser som förutspåddes i skönlitteratur kan vara ett av de mer spännande ämnena för historieuppsatser. Afroamerikansk musikhistoria kan utforskas för att visa hur förtryck påverkade kulturen.


Biografi om Julius Caesar är fylld med dramatiska händelser och är ett av de mest spännande ämnena för historieuppsatser. Aztekernas liv innan kolonisternas ankomst var fyllt med fruktansvärda uppoffringar och förtjänar granskning. Orsakerna till och effekterna av Manifest Destiny är bisarra och tragiska med moderna standarder men ansågs rättfärdiga på sin tid. Du kan jämföra och kontrastera livet för den romerske ledaren Julius Caesar och Nicholas II av Ryssland eftersom de nästan var spegelbilder av varandra.


Churchills agerande ledde till några av de värsta nederlagen för de brittiska styrkorna under första världskriget, men överskuggas av hans senare ledarskap. Övergången från 50- till 60-talsmode kan utforskas för att visa den drastiska förändringen i kulturen under dessa år. Händelserna som ledde till uppkomsten av tonårskulturen efter andra världskriget kan beskrivas. Ekonomin för internationell handel under renässansen kan beskrivas för att visa Europas komplexa relationer. Den amerikanska revolutionen inom film får sällan korrekta skildringar. En titt på dess skildringar kan vara intressant. Ett dokument om orsakerna och effekterna av kalla krigets paranoia kan visa hur snabbt människor kan överväldigas av rädsla. Det romerska imperiets mångfald är ett sällan utforskat ämne och kan leda till en intressant artikel.


Medeltida medicin är ett fascinerande ämne. Den kombinerar idéer från antikens Grekland och Rom, hednisk medicin och många religiösa vidskepelser. Ett annat intressant historieämne är den dystopiska konstens historia. I turbulenta tider kan det vara särskilt fascinerande att följa utvecklingen av dystopisk konst och se vad som formade idéerna om dystopiska världar under olika tidsepoker. Dessutom kan du tycka att det är intressant att se förutsägelserna om den moderna eran i dystopisk litteratur och film. Medicin i början av XX-talet är ett utmärkt ämne för en uppsats. Vid sekelskiftet skedde en stor förändring i hur människor behandlade medicinsk teknik, hygien och kemi. Banbrytande landvinningar, som upptäckten av röntgenstrålar och penicillin, formade modern medicin som vi känner den.


Videospelens historia är ett spännande uppsatsämne. Se hur videospel utvecklades från de mest primitiva formerna till de härliga, hyperrealistiska konstverk som vi tycker om nu. Kvantmekanikens historia är ett historieämne som kan lära oss mycket om världen omkring oss. Du kan skriva om de banbrytande experimenten som förändrade vårt sätt att tänka om naturen och lära dig om stora sinnen som inte var rädda för att ifrågasätta ens fysikens mest grundläggande lagar. Alternativt kan du skriva om astronomis utveckling. Ett annat fascinerande vetenskapligt område som kan visa oss hur människor i olika epoker upptäckte universums skönhet och komplexitet. På samma sätt kan du skriva om evolutionsteorins historia. Alla antika kulturer hade sina idéer om livets ursprung.


Ett annat enastående exempel på en revolution av mänskligt tänkande är psykologins historia. Från den antika idén om andar och besittning till Freuds banbrytande idéer och upptäckten av konditionering - se hur den kulturella uppfattningen av det mänskliga psyket förändrades över tiden. Ett ämne som är nära relaterat till aktuella frågor, pandemier som förändrade historien kan utforskas för att se effekterna av epidemier på naturen, vetenskapen och samhället som helhet. Det kan också vara intressant att skriva om hur virusinfektioner sprids över världen. Transportens historia är ett fascinerande ämne. Från de tidigaste tiderna utvecklar människor ständigt nya sätt att resa så långt och säkert som möjligt. Se hur tekniken utvecklades från upptäckten av ett hjul till raketvetenskap, och hur den förändrade historien och världen omkring oss.


Historien om punk-subkulturen är ett utmärkt ämne för presentation. Visa hur punkfilosofi, mode och musik förändrade kulturen i USA. och runt om i världen. Ett annat intressant forskningsämne för gymnasieelever är den stora depressionen. Lär dig vad som orsakade den allvarliga ekonomiska krisen och vilka socioekonomiska effekter den hade på länder runt om i världen. Från de första bosättningarna som byggdes av före detta straffångar till utbrotten av smittkoppor och aboriginernas motstånd — Australiens historia är full av dramatiska händelser och berättelser som vi kan lära oss mycket av.


Eller så kan du välja utforskningen av Afrika som ämne för din historieuppsats. Berättelsen om två extraordinära individer på jakt efter en väg in i hjärtat av kontinenten inspirerade romanen Heart of Darkness. Du kan jämföra livet för verkliga historiska personer, som Julius Caesar och Henry V, med deras fiktiva motsvarigheter. Voyages of Christopher Columbus är en av de mest kritiska händelserna i historien innan Eller så kan du skriva en uppsats om Hernán Cortés, en nyckelfigur i koloniseringen av Sydamerika. Hans handlingar mot inhemska civilisationer är mycket kontroversiella, och hans livshistoria är full av myter och mysterier.


Inbördeskriget var den avgörande händelsen i USA. historia innan Det hade en enorm inverkan på det amerikanska samhället och ledde till stora förändringar i konstitutionen. Ett av de världshistoriska ämnena som alla behöver känna till är kulturen och samhället i det antika Grekland. Otrolig konst, filosofi, politik och vetenskapliga idéer från de gamla grekerna fortsätter att inspirera oss idag. På samma sätt kan en uppsats om den grekiska mörka medeltiden lysa upp den stora civilisationens fall. Ridderlighet under medeltiden är ett intressant historieämne, och det romantiseras ofta. Lär dig mer om riddarkoden, turneringarna och episka legender om berömda medeltida riddare. Dessutom kan det vara intressant att skriva en världshistorisk uppsats om kung Arthur.


Utforska de verkliga händelserna som inspirerade berättelser om den legendariske brittiska ledaren och riddarna av det runda bordet. Påsköns historia är ett mycket spännande historieämne. Kärnvapnens historia är ett utmärkt kontroversiellt ämne för en uppsats och en diskussion. Berättelserna om forskning, utveckling och användning av atombomber kan användas som varnande berättelser för människor idag. Från grottmålningar och brev till telefon och internet - kommunikationens historia är ett av de bästa ämnena för en forskningsuppsats. Se hur kommunikationsmedlen utvecklades genom mänsklighetens historia. Internets historia kan också utforskas i din forskningsuppsats. Det som ursprungligen skapades för forskning och militärt bruk blev en av de avgörande elementen i det moderna livet.


Animationens historia är ett intressant ämne för gymnasieelever. Lär dig mer om animationens utveckling - från de gamla egyptiska väggmålningarna som visar rörelse till de första CGI-tecknade serierna och allt däremellan. Museernas historia har många spännande vändningar. Upptäck hur människor från olika epoker bevarade konst och andra extraordinära föremål. Det kan också vara intressant att lära sig om historiens mest betydande konststölder. Kosmetikens historia är ett utmärkt ämne för en forskningsartikel med en presentation. Se hur smink användes under olika epoker, vad den var gjord av och hur historiska figurer påverkade sminktrender från tidigare epoker.


Amelia Earhart är en underbar förebild vars liv du kan undersöka i din historieuppsats. Hon var en flygare pionjär och en bästsäljande författare. Hennes försvinnande förblir ett mysterium. Historien om Eurovision song contest är ett lättsamt ämne med allvarliga politiska undertoner. Det var ursprungligen tänkt att förena alla länder i Europa efter kriget i en sångtävling, direktsänd på tv. Teaterns historia är ett fascinerande ämne för en forskningsuppsats. Teater dök först upp i antikens Grekland, genomgick betydande förändringar under renässansen, och det är fortfarande en populär konstform som täcker många genrer.


Dödsstraffets historia är ett intressant ämne för en uppsats som man kan diskutera. Dödsstraffet har en fascinerande och fruktansvärd historia och är fortfarande ett kontroversiellt ämne än idag. Du kan skriva en enastående forskningsuppsats om valfångstens historia. Människor har jagat valar sedan förhistorisk tid av olika anledningar, inklusive parfym och ljustillverkning. Ett annat spännande världshistoriskt ämne är Gold Rush. Även om guldrushen i Kalifornien är den överlägset mest kända, fanns det många andra fall genom historien, som går så långt tillbaka som det antika Egypten.


Ett av de mer mystiska historieämnena som du kan skriva om är Stonehenge. Denna majestätiska stenstruktur har länge varit förknippad med druider. De senaste upptäckterna tyder på att det användes som ett observatorium. Kanske ett ännu mer mystiskt ämne för historisk forskning är Egyptens pyramid. När Pollock gick över från stafflimålning till att droppa eller hälla färg på en duk som spreds på golvet, kunde han skapa långa, sammanhängande linjer omöjliga att få genom att applicera färg på en duk med en pensel. Skriv om en stil eller artist som du inte är lika bekant med. Den franske konstnären Georges Seurat introducerade neo-impressionismen, som man kan se i hans målning "Badarna i Asnieres.


Han formulerade också en exakt applicering av målade prickar som skulle blandas optiskt för maximal briljans. Han kallade detta system för Chromoluminarism. Skriv en annan typ av papper på ett museum, den här gången utforskar du själva museet och dess arkitektur. Inrymt i den berömda arkitekten Frank Lloyd Wrights vackra vita byggnad, erbjuder Guggenheims spiralstruktur besökarna en spännande väg att resa samtidigt som de utforskar museets samling och utställningar som visar moderna målningar, skulpturer och filmer. Skriv om en konstnärs livshistoria. Som student vid Howard University i Washington, D.


Herring — , som grundade konstavdelningen i , och Lois Mailou Jones — Woodsey Thomas var den första Fine Arts major som tog examen från Howard. I , blev hon den första afroamerikanska kvinnliga konstnären att ha en separatutställning på Whitney Museum of American Art i New York. Undersök en viss tidpunkt i en konstnärs liv eller verk. Pablo Picasso blev allmänt känd under sin egen livstid som den första artisten som framgångsrikt använde massmedia för att främja sitt namn. Han inspirerade också, eller, i det anmärkningsvärda fallet med kubismen, uppfann, nästan varje konströrelse under 1900-talet.


Innan och kort efter flytten till Paris befann sig Picassos målning i sin "blå period" — Dela med e-post för flipboard. Av Beth Gersh-Nesic Beth Gersh-Nesic. Måste göra en historia konstuppsats idag? Här har du lite hjälp med ett ämne för din grymma uppsats! Det här inlägget låter dig hitta en bra idé för din forskningsartikel. Sökandet efter ett ämne är inte så svårt, till skillnad från själva skrivprocessen. Har du skrivproblem kan du få vår professionella skrivhjälp. Vårt mål är att hjälpa eleverna med deras skrivuppgifter. Efter att ha befriat eleverna från skrivproblem gör vi allt för att få dem att komma tillbaka till oss igen.


Vi har ett team som består av många skribenter som är kunniga inom olika studieområden. Beställ vilken typ av papper som helst med dina krav och deadline! Om du letar efter en kvalificerad skribent, tveka inte att välja denna tjänst och du kommer inte att bli besviken. Författaren levererade min uppsats i tid och den var imponerande och meningsfull! Jag har tyckt om att kommunicera och arbeta med honom! Min uppsats levererades före deadline. Allt som allt rekommenderar jag starkt den här skribenten! Tack för din hjälp skribent är bra papper levereras i högsta möjliga kvalitet tjänsten är enastående! Rekommendera till alla.


Välj denna författare! Jag fick ett A för den levererade forskningsrapporten. Min professor var helt nöjd.

No comments:

Post a Comment