Thursday, December 23, 2021

Uppsats om hatbrott

Uppsats om hatbrott



Tony Menendez Sidor: 3 sidor. Kopacz och Elizabeth Behm-Morawitz. Enligt dokumentären var de första amerikanska nybyggarna anglosaxiska protestanter som omedelbart började underkuva den infödda befolkningen och uppsats om hatbrott satsa på att se till att de enda människor som skulle dra nytta av landets resurser skulle vara individer som trodde på samma sätt som de gjorde, uppsats om hatbrott, eller åtminstone låtsades tro på samma sätt. Federal s. Ett hatbrott är ett traditionellt brott som mord, mordbrand eller vandalism med […], uppsats om hatbrott. Hatbrott Trenden med mediabevakning och rapportering har tagit en stereotyp och rasistisk dimension genom åren och har därför en partiskhet mot vissa av raserna.





Tips för att skriva uppsatser



Dessa brott inträffar över hela världen och orsakas av olika anledningar; brottskategorin är dock densamma genom att den riktar sig till dem som inte accepteras av förövaren. Här kommer vi att diskutera tre motiv för hatbrott och se hur irrationella dessa motiv är. En av de vanligaste formerna av hatbrott är attacker mot någon på grund av deras hudfärg. Denna typ av hatbrott, även om det är otänkbart, uppsats om hatbrott, har orsakat mycket skada och splittring bland miljontals människor över hela världen genom århundradena. Det är inget nytt fenomen och kommer förmodligen att fortsätta i många år framöver på grund av trångsynthet och ohämmat hat.


Människor har en tendens att associera varje person av en viss ras med en typ av person som de inte kan tolerera. Detta resulterar vanligtvis i ett rasrelaterat hatbrott. Fler människor har dödats uppsats om hatbrott andra människor i religionens namn än på något annat sätt, uppsats om hatbrott. Religiöst motiverade attacker är smärtsamma uppsats om hatbrott av vår historia och en förödande verklighet i vår nutid. Hur någon kan döda i sin religions namn är ett bevis på hur mörk deras religion faktiskt är, uppsats om hatbrott. Många av de terrorattacker som världen har upplevt på senare tid beror på ett hat mot dem som tror annorlunda än vad de uppsats om hatbrott. Mindre hatbrott begås ofta på grund av intolerans mot homosexualitet.


Uppsats om hatbrott typ av förföljelse kan bara ha negativa effekter på vårt samhälle. Oavsett vad våra åsikter om homosexualitet kan vara, är det ogenomtänkt att hata någon för det i den utsträckning som skadas. Hatbrott utövas bara av de som är okunniga om sina medmänniskor. När någon korsar den farliga gränsen att hata någon på grund av deras ras eller livsstilsval, talar de volymer till en trångsynthet som måste släckas ut i den värld vi lever i. Bidra till oss som författare. Som en framgångsrik student. Som vår användare. Lämna din feedback, idéer och tips på [email protected], uppsats om hatbrott.


Pistolen kontrollerar pappersprovet Falska minnen essäprov Booker T. Exempel på papper från Washington Ett prov på en refränglinje 12 år en slavuppsats Obamacare-pappersexempel Manifest Destiny-uppsatsprov Graphic novel-essäexempel Massmord-uppsatsexempel Fyllekörningspappersprov Rustom uppsatsexempel Marknader i spanska Amerika uppsatsexempel Död och döende praxis uppsatsprov Hatbrottspapper exempel homosexuella äktenskap uppsatsprov Missbruksrelationer pappersmall John Keats uppsatsmall Exempeluppsats om familjekologiteori Hur man hanterar miljöproblem Kvinnors rösträtt Barn och ojämlikhet Ett uppsatsexempel om autism En god man är svår att hitta Valet av adoption Davy Crocketts liv Atomteori Kritiskt tänkandes roll Tvåspråkig utbildning Klimatförändringar Är framstegen verkliga?


Immigrationsreform i USA Riskfyllda aspekter av kommunikation Personliga moraliska värderingar Influensavaccin. RaintreeWriting effektiva idéer för akademisk uppsatsskrivning. Tips för att skriva uppsatser. Uppsatsämnen. Alla rättigheter förbehållna.





exempel på uppsatsförslag



Vad orsakar ökningen av hatbrott? Hatbrott är ett brott som riktar sig mot en individ, grupp, organisation som förövaren känner fördomar mot på grund av en verklig eller upplevd skillnad i ras, etnicitet, religion, sexuell läggning, kön, könsidentitet eller nationellt ursprung. Hatgrupper finns fortfarande från de äldsta och mest kända […]. De senaste rapporterna om hatbrott dokumenterar en betydande ökning av psykisk ångest såväl som posttraumatisk stress och depression gentemot offer som inte är motiverade av partiska brott. Det finns många typer av hatbrott som har ägt rum över hela världen men tre huvudsakliga som är vanliga är sexuell läggning , ras och terroristattacker […].


Förekomsten av hat är en universell verklighet och det är det som driver det största antalet brott och våldsamma handlingar. Människor är starkt åsikter om olika ämnen och koncept, och nästan allt som kan ha mer än ett enda perspektiv. Denna tendens hos vår art är huvudorsaken till det stora antalet […]. De flesta människor saknar förståelse för hur långt homogemenskapen har avancerat genom historien. En faktor bakom detta problem härrör från att inte utbilda och erkänna homosexualitet inom den offentliga skolans parametrar. Istället för att få vägledning från informerade individer lämnades eleverna att interagera med vilseledande baserade bevis.


Eftersom korrekt information var otillgänglig för eleverna kunde samhället […]. Studier visar att var och en av tjugofem åtalade som döms till döden i USA senare hittas oskyldiga Gross. Många människor anklagas felaktigt. Genom historien har grupper av människor utsatts för felaktig information och anklagas för brott de inte begått. Detta kallas häxjakt. Sammanfattning Efter effekterna av terrorattacken den 11 september har de flesta nationer sett dramatiska ökningar av partiskt motiverat våld mot muslimer och de som verkar vara muslimer.


Den här uppsatsen börjar sådana […]. Hatbrott har pågått i världen i flera år. De är kriminella handlingar som är avsedda för människor på grund av deras ras, etnicitet, sexuella läggning, religion eller annan minoritetsgruppstatus. De kallas också för partiskt brott. Ett hatbrott är ett traditionellt brott som mord, mordbrand eller vandalism med […]. I Birmingham, Alabama upplevde en allvarlig tragedi. Den 5 september bombades 16th Street Baptist Church och fyra flickor miste livet i Birmingham. I Ballad of Birmingham skildrar Dudley Randall tragedin om en mamma som förlorade sin dotter i bombningen.


Randall föddes i Washington, D. Han flyttade […]. Vitt obehag och svarta liv Om du har tittat på nyheterna, surfat på sociala medier eller ställt in dig på dina lokala radiostationer, kanske du har hört talas om vad som verkar vara en tillströmning av vita människor i Amerika som uppmanar svarta människor som inte gör någonting mer än existerande medan svart. Även om detta […]. Under åren har antalet hatgrupper i USA ökat markant. Första tillägget – straffskärpning för hatbrott: innehållsreglering, tvivelaktiga statliga intressen och icke-traditionell straffmätning. Journal of Criminal Law and Criminology, 84 4 , Grattet, R.


Undersöker gränserna för hatbrottslagstiftning: funktionshinder och "skillnadens dilemma. Grattet, S. Rättsretorik, meningsskapande och institutionaliseringen av hatbrottslagstiftningen. Hamm, M. American Skinheads the Criminology and Control of Hate Crime. Westport, CT: Praeger Publishers. Berömda hatbrott Matthew Shepard attackerades och dödades av ussell Henderson och Aaron McKinney den 12 oktober. Attacken motiverades av Shepards homosexualitet. Fallet väckte nationell uppmärksamhet till frågan om hatbrott. Shepards mördare dömdes för mord, men anklagades inte för ett hatbrott eftersom det inte fanns någon lagstiftning om hatbrott i Wyoming vid den tiden.


Brandon Teena våldtogs den 24 december och mördades senare den 31 december av John Lotter och Marvin Nissen. Deras attacker motiverades av Brandons transpersoners status. Berättelsen var ämnet för filmen "Boys Don't Cry. Nissen 1 vädjade till att vara en accessoar och vittnade mot Lotter. Referenser Anti-Defamation League. Hatbrottslagar: federala initiativ. Hämtad 29 januari från Anti-Defamation League. asp Federal Bureau of Investigation. Hatbrott. Hämtad 29 januari från Federal Bureau of Investigation. Hemsida:. Det finns många tänkare och författare som ifrågasätter legitimiteten av hat- eller partiskhetsbrottslagar på grundval av att de bryter mot en grundläggande demokratisk princip genom att straffa individer för deras fördomsfulla tankar och övertygelser. Altman, Antagandet är att den tilltalade hade ett partiskt motiv för att begå brott och motivet består enbart av den tilltalades tanke.


Gellman, därför har det hävdats att lagar om partiska brott är olagliga eftersom de straffar motiv. Det faktum som dessutom komplicerar saken ytterligare är att motivet är oupplösligt knutet till en viss uppsättning av politiska värderingar och attityder. Andra författare har insett att hatbrott är en social konstruktion, med fokus på fördomar... pdf Gerstenfeld, P. Hatbrott: orsaker, kontroller och kontroverser, Sage Publications Inc. Nolan, J. Analys av faktorer som påverkar brottsbekämpande myndigheters deltagande i rapportering om hatbrott. Journal of Contemporary Criminal Justice, februari, Gellman, S. Hatbrottslagar är lagar om tankebrott, Annual Survey of American Law, nr. Hatbrott i USA Trots att USA i allmänhet har blivit mer tolerant och mer accepterande, har hatbrott ökat i många städer i USA, särskilt i Kalifornien, New York, New Jersey, Michigan och Massachusetts Partners against Hate, Detta återspeglar inte nödvändigtvis en övergripande ökning av brottsligheten.


Faktum är att det kanske inte ens återspeglar en ökning av faktiska hatbrott, men kan återspegla en större medvetenhet och rapportering av brott. Detta beror på att hatbrott är baserade på vanliga brott. Faktum är att ett hatbrott är ett "traditionellt brott som mord, mordbrand eller vandalism med ett extra inslag av partiskhet" FBI. Dessa brott kan inkludera småbrott som vandalism till våldsbrott som våldtäkt och mord. Därför har dessa brott länge begåtts med partiskhet som motiv, men bara rapporterats som det bakomliggande brottet. Referenser Federal Bureau of Investigation. Hatbrott – översikt. Vanliga frågor om hatbrott och hat på internet.


Hatbrott Trenden med mediabevakning och rapportering har tagit en stereotyp och rasistisk dimension genom åren och har därför en partiskhet mot vissa av raserna. Detta är särskilt hänvisning till brottsfrekvensen och brottstäckningen. Det har varit en observerad trend att brott som begås av afroamerikaner på vita inte ges lika mycket täckning och betoning som de som begås av vita mot afroamerikaner, även om de kan vara lika allvarliga och drivna av samma motiv och producerade samma sak. resultat. Detta kan sägas vara någon rasistisk stereotyp, som är en fast tro eller idé som de flesta människor har om en given grupp människor eller en viss person eller en given sak, även om den inte nödvändigtvis är sann eller baserad på verkligheten Oxford Advanced Learners Dictionary , Dessa är sociala konstruktioner som utvecklas under en lång tidsperiod och graverar...


Referenser Loompanics Unlimited, The Hate Crimes You Don't Hear About. html Oxford Advanced Learners Dictionary, Definition and Pronunciation: stereotyp. Hatbrottsförbättringar -- två sidor av argumentet Detta projekt representerar opinionsutvecklingen som en funktion av processen för en strikt akademisk övning. I början av projektet vidhöll författaren en specifik övertygelse: nämligen att politiken för att förbättra hatbrott är i grunden omotiverad. Det var processen att formulera ett motargument till författarens ståndpunkt som i slutändan resulterade i en åsiktsändring. Skribenten är nu av den åsikten att hatbrottsförstärkning är en princip som är motiverad i princip och inte väsentligt skild från olika andra typer av distinktioner som görs i amerikansk civil- och straffrätt med avseende på övervägandet av motivation som en del av moraliskt ansvar och straffbarhet.


Argumentet mot hatbrottsförbättrande lagstiftning Ett av de främsta syftena med lagen är att uppmuntra beteenden som är fördelaktiga för de många medlemmarna i samhället och att motverka... Referenser Friedman, L. En historia om amerikansk lag. Laycock, D. Religiös frihet, volym två: Den fria träningsklausulen. Grand Rapids, MI W. Menand, L. The Metaphysical Club: A Story of Ideas in America. Det är en generalisering baserad på partisk eller otillräcklig information, vilket skapar stereotyper. Dessutom är generaliseringar baserade på känslor, vilket gör dem svåra att ändra även med bevis för motsatsen. Stereotyper representerar en uppsättning idéer baserade på förvrängning, överdrift och överförenkling som tillämpas på alla medlemmar i en grupp.


Som ett resultat skapas ett mentalt paradigm för att rättfärdiga oetiskt beteende mot minoritetsgrupper. Överraskande nog kategoriseras människor som inte passar in i stereotypen fortfarande eftersom det är lättare att rättfärdiga fördomen än att ompröva sitt sätt att tänka. Det är viktigt att notera att en som är fördomsfull inte nödvändigtvis leder till diskriminering. Däremot är rasism en extrem form av fördomar som förutsätter att en grupp är överlägsen en annan; det är extremt eftersom det inte bara inte bara orättvist dömer en grupp, utan det antar att en grupp är överlägsen en annan. Därför tror rasister att... Hatbrottsreaktion mot partiskt motiverat våld Under de senaste tre decennierna eller så har nästan alla amerikanska stater antagit minst en lag, angående en förordning för "hatbrott.


Flera statliga stadgar förbjuder organisatorisk vandalism, religiösa föremåls vanställdhet eller helgerån, störning av eller inblandning i religiös tillbedjan, bärande av masker eller huvor, korsbränning, spridning av annonser och publikationer som syftar till att trakassera specifika grupper i samhället, och hemliga samfundsetablering C Lektion 9 : Social kontroll -- brottsbekämpning och juridisk ecourse. Social kontroll av hatbrott Brottsbekämpare på... Referenser C Lektion 9: Social kontroll -- brottsbekämpning och rättslig prövning. justitiedepartementet. Hatbrott -- CRS -- Justitiedepartementet. Hatbrott mot afroamerikaner Media har massor av potential att vara agenter för positiv förändring i samhället. En av de aspekter som media lätt kan sätta hårt grepp om, för förändring, är stereotyper.


Tyvärr har samma media varit inblandad i den allmänna opinionens domstol som stöder stereotyper. Det finns en mängd faktorer och metoder som anammats av media som hjälper till att främja sådana stereotyper HOFFMANN, faktiskt, många bilder av afroamerikaner och liknande minoriteter formas i stor utsträckning av media. Den här uppsatsen utforskar hur media har framställt afroamerikaner med avseende på hatbrott mot denna minoritetsgrupp i USA. Den försöker också undersöka hur media har tolkat scenariot som ingår och hur det framställer det för allmänheten.


Det pågår ytterligare en sökning för att fastställa hur allmänheten reagerar på medias skildringar av hat... Verk som citeras Dijk, Teun A. Racism and the Press van, Routledge, London och New York. HOFFMANN, GREGG. Indra, Doreen M. The Invisible Mosaic: Women, Ethnicity and the Vancouver Press, , Canadian Ethnic Studies, Jiwani, Yasmin. Rasism och media, kanadensisk utbildning och forskning mot rasism n. hatbrott" och diskutera en forskningsfråga om begreppet. Hatbrott är brott mot individer eller grupper baserade på hat eller icke-acceptans av deras ras, religiösa övertygelse eller andra frågor.


Skyddas hatbrott som "yttrandefrihet" av det första tillägget? Hatbrott kan definieras olika av varje stat med lagar mot hatbrott. Dessa experter, James B. Jacobs och Jessica S. Henry, definierar hatbrott som "ett brott mot personer eller egendom som helt eller delvis motiveras av ras, etnisk, religiös, kön, sexuell läggning och andra fördomar" Jacobs och Henry. Eftersom hatbrott kan falla under olika definitioner kan de också tolkas olika. En stor fråga angående hatbrott är deras förhållande till USA:s första tillägg.


Constitution, som garanterar yttrandefrihet för alla amerikaner. Är hatbrott helt enkelt en fråga om First Amendment, eller går de mycket längre än yttrandefrihet i... Referenser Anderson, James F. Brooks, Thomas D. Jacobs, James B. kriminella överträdelser som väljs ut i hatbrottslagar innehåller, men är inte begränsade till, brott mot personer som försvårande, terroristiskt tvång, misshandel och brottslighet mot ägodelar eller egendom som kriminellt intrång, brottslig störning och inflammation. Det kan också bestå av förnedring som orsakar förstörelse av en kyrka, synagoga, kyrkogård, bårhus och hedrande av döda, skola, utbildningsinstitution, andra offentliga byggnader, domstolsbyggnad eller någon personlig egendom som är belägen inom sådana utrymmen.


Denna forskningsartikel belyser vad som är ett hatbrott, hur stater kan variera när det gäller beteckningen av ett hatbrott och vilken inverkan det har på samhället. Huvudfokus i denna artikel är att visa vad som händer när beteckningar blir en del av hatbrottspolitiken och åtgärder mot hatbrott. Inledning Ett hatbrott, vanligtvis definierat av statlig lag, omfattar våldshandlingar som: terrorisering, förvärrande eller kroppsskada och drivs av förutfattade meningar mot någons ras,... Referenser FRANKLIN, K. Goda avsikter verkställande av hatbrottsförfattningar.


American Behavioral Scientist, 46 1 , Doi: New York: Oxford University Press. Det har också föreslagits att denna jämlikhet i själva verket är relativt meningslös, eftersom icke-minoriteter så mycket mer sällan är offer för hatbrott, och att därför dessa lagar skyddar och gynnar minoriteter mer än de skyddar eller gynnar icke-minoriteter. minoriteter. Ironiskt nog är den korrekta analysen av denna observation just bakåtvänd: det faktum att minoriteter är så mycket mer benägna att bli måltavla av rasistiskt motiverade brott är knappast ett skäl att betrakta de lagar som kriminaliserar sådant beteende som "orättvist" mot icke-minoriteter. Om något, den verkligheten förstärker bara det absoluta behovet av lagar som förbjuder rasistiskt motiverade brott. Faktum är att minoriteter är mycket mer benägna att bli offer för rashat än icke-minoriteter, och att icke-minoriteter oftare är förövare av rasistiskt motiverade brott än individer med minoritetsbakgrund.


Visst finns det fall av rasistiskt motiverade brott som begåtts av... Referenser Dershowitz, en. Boston: Little Brown Friedman, L. New York: Touchstone Miller, a. New York: Plym. Hatbrott Ökningen av antalet hatbrott i liberala demokratier är oroande och det ropar efter en bättre förståelse för varför det inträffar - och vad man ska göra åt det. hatten är de potentiella lösningarna på det fula spöket av hatiska handlingar mot människor på grund av deras etnicitet, religiösa övertygelse, sexuella läggning, nationalitet, hudfärg eller kön? Denna artikel granskar litteraturen i förhållande till de bästa idéerna och förslagen för att identifiera de grundläggande orsakerna som orsakar hatbrott. Ursprungligt nummer -- Initiala lösningar Erik Bleich skriver i Journal of Ethnic and Migration Studies att för att försöka hejda strömmen av rasistiska och andra hatiska offentliga uttalanden mot individer eller grupper, har flera europeiska länder passerat...


Verk som citeras Bleich, E. Uppkomsten av hatretorik och hatbrottslagar i liberala demokratier. Journal of Ethnic and Migration Studies, 37 6 , Cable News Network. Obama skriver under lagförslaget om hatbrott. Hatbrott kan också begås mot egendom. Ett bra exempel på detta är ett brinnande kors på en främre gräsmatta. Verkligheten är att hatbrott kan begås mot vem som helst och även om hatincidenter inte är brott kan de lätt eskalera till brott. Genom att arbeta med brottsbekämpning och samla in bevis kan en hatincident förhindras från att förvandlas till ett hatbrott. Hatbrott är inte lika vanligt som det brukade vara i USA.


Hatbrott var vanligast under medborgarrättseran då rasism var vanligt i USA. Hatbrott var också vanligt förekommande när rörelsen för homosexuella rättigheter tog form med flera mycket publicerade incidenter som dök upp på nyheterna som mordet på Matthew Shepherd och mordet på en transman... Verk Citerade Blazak, Randy och Barbara Perry. Hatbrott. Westport, Conn. Partners mot hat,. Hatbrott i USA Andelen hatbrott i USA har fortsatt att öka under den senaste tiden trots minskningen av antalet hatbrottsgrupper i hela landet. Det finns många datakällor som ger betydande insikter om hatbrott i Amerika inklusive officiella och officiella data.


Den federala regeringen samlar vanligtvis in och publicerar officiell information om hatbrott medan andra organisationer tillhandahåller inofficiella uppgifter om dessa brott beroende på olika faktorer. Generellt sett är hatbrott i USA. Enligt Ingraham har andelen hatbrott i USA varit stabil under det senaste decenniet med det totala antalet rapporterade hatbrott som sträcker sig mellan , och , fall under denna period. Men antalet aktiva... Referenser Ingraham, C. Den fula sanningen om hatbrott -- i 5 listor och kartor. Washington Post. Senaste statistiken över hatbrott tillgänglig. Hämtad från U. Kontroll av lagstiftningen från det brottsbekämpande samfundet Laget för det brottsbekämpande samfundet för att bekämpa hatbrott Hatbrott är en form av inhemsk terrorism.


De skickar det giftiga budskapet att vissa amerikaner förtjänar att bli utsatta enbart på grund av vem de är. Liksom andra terrordåd har hatbrott en mycket större inverkan än effekten på de enskilda offren. De är brott mot hela samhällen, mot hela nationen och mot de grundläggande ideal som Amerika grundades på. De är en kränkning av allt vårt land står för. Även om det fanns några högprofilerade hatbrott som begicks under den omedelbara... Referenser Brunker, M. Hatbrott i Amerika i siffror. Dredge, P. Justitiedepartementet ger en hand till polisen i kampen mot hatbrott. Nation's Cities Weekly, 21 42, Heriot, G. Dubbel fara; lagförslaget om hatbrott uppmanar till övergrepp från åklagare.


Washington Times, Issacs, T. Våld i hemmet och hatbrott: Att erkänna två nivåer av ansvar. Criminal Justice Ethics, 20 2 , Sociologiska teorier Förövare av hatbrott riktar sig mot sina offer baserat på deras upplevda medlemskap i särskilda sociala grupper. Dessa grupper kan baseras på religion, etnicitet, ras, sexuell läggning och könsidentitet. Hatbrott handlar i grunden inte om hat. Fallet handlar om tre bröder som anklagades för att ha attackerat och misshandlat en homosexuell man. Just detta hatbrott är baserat på mannens sexuella läggning.


Det finns olika teorier från olika discipliner som kan användas för att förklara hatbrott som det dessa tre bröder anklagades för. En sådan teori är teorin om socialt lärande. Social inlärningsteori tyder på att kriminellt beteende är modellerat från andra. Det tyder på att kriminellt beteende lärs in genom observation av andra människors handlingar på kognitiv nivå. Teorin antyder att den attityd som en person har till "ut-gruppens" kan påverkas av olika faktorer... Referenser Elias, N.


Hatbrott. pdf Kimpan, M. FBI-rapport: Hatbrott mot homosexuella är fler än de mot religion. Hatbrott. hatbrottsteorier och ta upp hur teorierna kan redogöra för aspekter som rör hatbrott. Varför hatar folk brott En majoritet av sociologiska hatbrottskonton är inriktade på en av två punkter: "socialt upplösta människors anomiska utbrott" eller alternativt "det solidaristiska svaret från en grupp eller ett samhälle som känner sig eller är hotad. För att förstå innebörden av samhällsstrukturförändringar, och hur social desorganisering, i synnerhet, kan utlösa en miljö där individer attackerar varandra, behöver man undersöka vissa verk inom sociologi som strävar efter att belysa förutsättningarna för individers engagemang i hatbrott eller partiskhet. baserad….


Referenser Lektion 5 Konceptualisera hatbrott Social kontext Makronivåteorier. Anledningen till svårigheten är att hat, i den uppenbara meningen att en person förföljer en annan för att den andra personen är annorlunda, inte alltid så explicit manifesteras eller uttrycks i brottet. Referenser Chakraborti, N. Hatbrott: Påverkan, orsaker och reaktioner. Sage Publications. Grön, D. Hatbrott: En framväxande forskningsagenda. Årlig översyn av sociologi, 27 1 , Spruill, L. Familjen Warren återvänder hem några månader efter hatbrottsincidenten. Mediapresentation av hatbrott mot afroamerikaner: kommenterad bibliografi Baum, M. Förhållandet mellan massmedia, den allmänna opinionen och utrikespolitiken: mot en teoretisk syntes. Annual Review of Political Science, vol. Potter och Baums artikel bedömer först de omfattande framstegen inom akademisk kunskap med avseende på utrikespolitik och den allmänna opinionen under de senaste decennierna, med tonvikt på jämförelsevis nyare forskning.


Därefter föreslår författarna en struktur, på grundval av marknadsjämviktsprincipen, utformad för att syntetisera de osammanhängande forskningsprogrammen som utgör litteraturpoolen om utrikespolitik och den allmänna opinionen. För att uppnå detta integrerar författarna massmedia - en tredje viktig strategisk aktör - som, enligt deras åsikt, har en avgörande roll att spela, tillsammans med ledare och vanliga medborgare, för att påverka allmänhetens syn på och makt över utrikespolitiken , förutom att ta hänsyn till relationen ledare-offentlig. Detta forskningsarbete utforskar specifikt spelets "fiender" och omfattningen av våld som spelare utövar mot dessa virtuella fiender. Resultaten visar att de flesta spel som granskats främjade konflikter och intensivt våld mot judar och svarta.


I spelen som Selepak studerade var det meningen att spelarna brutalt skulle döda, stycka och skada minoriteter för att gå vidare. Dessa spel var vanligtvis anpassade klassiska videospelsversioner där ras, etniska och religiösa minoritetskaraktärer ersatte de ursprungliga fiendekaraktärerna. Studien indikerar att radikala webbplatser och hatwebbplatser erbjuder videospel som syftar till att indoktrinera spelare med vita övertygelser, vilket gör det möjligt för rasister att utöva aggression mot minoriteter. Detta kan sedan ha betydelse för deras interaktioner i den verkliga världen.


Mastro, Dana, Maria Knight Lapinski, Maria A. Kopacz och Elizabeth Behm-Morawitz. Mastro och kollegors experiment i två studier använder sig av en gruppcentrerad primingstruktur för att utforska kopplingen mellan exponering för TV-nyhetsskildringar som kopplar våld och ras till tittarnas faktiska rassyn. Den första studiens resultat tyder på att tittarnas kön såväl som den nyhetsmisstänktes rasidentitet har inflytande på på varandra följande domar, inklusive offer och brottslighet. Den andra forskningen ger ganska konsekventa resultat, och antyder vidare att den misstänktes rasidentitet i hög grad påverkar attityder till det svarta samhället i det bredare samhället, utanför den medlade situationen.


I Thomas B. Heffelfinger, USA:s åklagare i delstaten Minnesota, krävde en större översyn av det straffrättsliga systemet i det indiska landet och kallade det en "nationell skam" Federal pp. Heffelfinger sa att statistik avslöjar att indianer och indianer i Alaska är offer för våldsbrott mer än någon annan grupp i landet, och det inkluderar alla brott, barnmisshandel, sexuella övergrepp, mord, övergrepp, etc. Federal s. Heffelfinger klagade över att det nuvarande systemet för brottsbekämpning "tar ledarna för våra nationella stammar, gör dem till offer för brott och skickar dem till fängelse" Federal pp.


Heffelfinger, som är ordförande för underkommittén för Native American Issues för justitiedepartementet,... Verk citerad federal åklagare försöker förändra 'nationell skam. asp Vissa brott, arresteringar ökar bland indianer. 18 oktober, asp Violent Crime and Indians. 16 februari, Crime and Deviance Crimes och ökande kriminell verksamhet har blivit ett stort bekymmer för säkerhetstillsynsmyndigheterna. De söker hjälp från såväl teknik som sociala och psykologiska teorier för att förebygga brott och hantera dem. Säkerhetsbyråernas första prioritet är att förebygga brott och den andra prioriteringen är att kontrollera dem genom att straffa brottslingarna så att de blir ett exempel för samhället. Denna artikel ger en inblick i hur de brottsförebyggande aktiviteterna kan genomföras.


Detta inkluderar förståelse av få biologiska, psykologiska och sociologiska teorier som hänför sig till brott och kriminologi. Människans generella och kriminella agerar specifikt under påverkan av vissa fysiska, miljömässiga, kulturella och individuella faktorer som kommer att diskuteras i detta dokument. Religiöst motiverade attacker är en smärtsam del av vår historia och en förödande verklighet i vår nutid. Hur någon kan döda i sin religions namn är ett bevis på hur mörk deras religion faktiskt är. Många av de terrorattacker som världen har upplevt på senare tid beror på ett hat mot dem som tror annorlunda än vad de gör.


Mindre hatbrott begås ofta på grund av intolerans mot homosexualitet. Denna typ av förföljelse kan bara ha negativa effekter på vårt samhälle. Oavsett vad våra åsikter om homosexualitet kan vara, är det ogenomtänkt att hata någon för det i den utsträckning som skadas. Hatbrott utövas bara av de som är okunniga om sina medmänniskor. När någon korsar den farliga gränsen att hata någon på grund av deras ras eller livsstilsval, talar de volymer till en trångsynthet som måste släckas ut i den värld vi lever i. Bidra till oss som författare.

No comments:

Post a Comment