Wednesday, March 16, 2022

John Proctor uppsats

John Proctor uppsats



Uppsatsämnen. Genom att använda den accepterar du vår användning av cookies, John Proctor uppsats. John Proctor är en tragisk hjälte En hjältes egenskaper är hamartia, peripeteia, anagnorisis och hybris. Även om Proctor ständigt ställdes inför prövningar som testade hans integritet, stod han alltid stark när dessa prövningar visade sig. Detta betyder början på hans undergång.





Topp 10 liknande ämnen



John Proctors rättfärdiga natur att alltid söka sanningen och fördöma dem som missbrukar sina givna befogenheter är uppenbar när han avslöjar korruptionen som fanns i Salem. Proctor avslöjar att flickorna bara agerade som om de var besatta av djävulen och häxkonsten. Parris borde lägga sin hand på min baby. Jag ser inget guds ljus i den mannen. Den negativa sidan avslöjades i hans äktenskapsbrott. Hans affär med Abigail Williams ledde inte bara till hans ödesdigra undergång, utan också till det för många andra oskyldiga civila i Salem under den tidsperioden. Till slut var Proctor villig att åtminstone vända effekterna av sina handlingar för att rädda de andra runt honom, även om priset han betalade var hans eget liv. Hans stolthet skulle inte tillåta honom att förstöra sitt rykte i byn och därför tillät Abigail att fortsätta i sin plan i att söka kärleken till proctor.


Hans stolthet var också det som orsakade problemet i första hand. John Proctor trodde att han var oberörbar, han trodde att han kunde ha en affär, men så länge han bad om ursäkt efteråt, skulle allt bli John Proctor uppsats rätt igen. Men när pjäsen utvecklades upptäckte han snart att hans liv med Elizabeth och livet i byn aldrig skulle bli detsamma igen. Trots sin hedervärda och etiska karaktär har Proctor tvivel angående sin egen bedömning av sin moral. Hans affär med Abigail är den enda stora bristen som tillskrivs hans egen rättfärdiga karaktär. Abigail Williams är John Proctor uppsats på att förstöra Elizabeth Proctor och anklagar henne för häxkonst.


Hon var intelligent nog att inse att om hon anklagade hustrun till en välrespekterad man i byn för att konspirera med djävulen, skulle ingen tro och hon skulle kastas in John Proctor uppsats för att ha ljugit för domstolen. Det var som om Abigail bestämde sig för att om hon fyllde fängelserna med människor som inte var lika respekterade, skulle ingen lägga märke till att en person till passerade John Proctor uppsats. Abigail drevs av hoppet att hon och Proctor hade den här affären, att han gav henne ett slags löfte. John Proctor uppsats bestämmer sig till slut för att tala sanning till domstolen om sin affär för att rädda Elizabeth.


Jag har känt henne. På rätt ställe där mitt best är bäddat. Hon brukade tjäna mig i mitt hus, John Proctor uppsats, herr. Jag har gjort en klocka av min ära! Jag har dömt mitt goda namns undergång. Du tror mig, Mr. Min fru är oskyldig, förutom John Proctor uppsats kände en hora när hon såg en! MillerPå många sätt, John Proctor uppsats, John Proctor var ädel och heroisk. Han hade en arvtagare av arrogans om sin personlighet i början som till synes försvinner mot slutet av pjäsen, vilket gör hans karaktär mer sympatisk, John Proctor uppsats.


Han dukar nästan under och skriver till och med på ett skriftligt erkännande. Hans enorma stolthet och rädsla för den allmänna opinionen tvingade honom att hålla tillbaka sitt äktenskapsbrott för stadens folk i Salem, men i slutet av pjäsen är han mer bekymrad över sin personliga integritet än sitt offentliga rykte. Jag är ingen Sarah Good eller Tituba, John Proctor uppsats, Jag är John Proctor! Det är ingen del av frälsningen att du ska använda mig! Han förkunnar att sådan integritet kommer att föra honom till himlen. Hans ärlighet och osjälviska i slutet av denna pjäs är de egenskaper som gör honom till en hjälte. Jag är Edwin! Vill du få en skräddarsydd uppsats? Vad sägs om att få en skräddarsydd? Beställ nu. Föregående Tidigare inlägg: A Portrait of the Artist as a Young Man: Ideas on a New Kind of Realism for Prose Fiction Essay.


Nästa Nästa inlägg: Judgment of Culture Essay. Kolla in det.





uppsatser om motgångar



Min fru är oskyldig, förutom att hon kände en hora när hon såg en! Miller, På många sätt var John Proctor ädel och heroisk. Han hade en arvtagare av arrogans om sin personlighet i början som till synes försvinner mot slutet av pjäsen, vilket gör hans karaktär mer sympatisk. Han dukar nästan under och skriver till och med på ett skriftligt erkännande. Hans enorma stolthet och rädsla för den allmänna opinionen tvingade honom att hålla tillbaka sitt äktenskapsbrott för stadens folk i Salem, men i slutet av pjäsen är han mer bekymrad över sin personliga integritet än sitt offentliga rykte. Jag är ingen Sarah Good eller Tituba, jag är John Proctor! Det är ingen del av frälsningen att du ska använda mig! Han förkunnar att sådan integritet kommer att föra honom till himlen. Hans ärlighet och osjälviska i slutet av denna pjäs är de egenskaper som gör honom till en hjälte.


Jag är Edwin! Vill du få en skräddarsydd uppsats? Vad sägs om att få en skräddarsydd? Beställ nu. I The Crucible är John Proctor skurken, och det syns genom hela pjäsen. John Proctor blev skurken i The Crucible, men mycket av det var omedvetet. När han hade en affär med Abigail Williams, en 17-årig flicka, berättade han om det för sin fru Elizabeth, men tyckte att det var bättre att inte ta upp det igen. Men John Proctor ställde upp sin fru för fara utan att ens veta det. Abigail blev kär i Proctor och ville ha honom helt för sig själv. Så detta ledde till att Abigail anklagade och anklagade Elizabeth för häxkonst.


Abigail försökte bli av med Elizabeth på något sätt, och det här var det snabbaste sättet att göra det. Men jag vissnade och, som en kristen, bekände jag. För Proctor kan bekännelse vara ett tecken på svaghet och underlägsenhet, vilket är en anledning till hans vägran att anpassa sig till tron, förutom ritualerna för konsensus senare i pjäsen. Proctor är medveten om, baserat på hans privata samtal med Abigail att häxanklagelserna är bedrägeri och att vittnesmål mot henne kan rädda hans make och andra stadsbor från offentliga hängningar. Men han vet dessutom att detta kan innebära ett offentligt erkännande av affären, vilket kan skada hans namn djupt.


Han tror sig vara på toppen av lagen när han vägrar att informera domstolen om vad han känner till, och tror att hans namn är överlägset de liv som går förlorade dag efter dag på gibbet. Först när personer som är högt ansedda inom staden som Rebecca Nurse är inblandade, tar Proctor till orda, eftersom Proctor anser att de är tillräckliga för sig själv. Men när Elizabeth kallas in för att bekräfta att hon sparkade Abigail för hennes affär med John, ljuger Elizabeth, en felfritt ärlig karaktär, eftersom hon är medveten om hur mycket Proctor värderar hans välrenommerade namn i Salem.


Detta betyder början på hans undergång. Hans överlägsenhet kan vara en produkt av hans hybris, som får honom att ha sin affär med Abigail. I början vägrar han att vittna och river sedan upp sin bekännelse efter att ha skrivit på den. Han är därför rotad i bevarandet av sitt namn i Salem att han efter hans fall inte kan uppleva sann anagnoris, men bedrar sig själv genom att dölja sitt självtjänande motstånd som en förändring i medvetenhet och moral. medan ingen karaktär kommer att följa filosofiska parametrar perfekt, är anagnorisen helt enkelt för viktig för att den tragiske hjälten ska stå utan den. I slutet av pjäsen under akt 4 bestämmer sig John för att falskt erkänna de handlingar han anklagades för för att undvika att bli hängd. Men hans återstående bitar av integritet vägrade att tillåta honom att fortsätta med bekännelsen genom att skriva under hans namn på ett papper som i första hand skulle sätta hans bekännelse i sten.


Han hade hoppats att Gud skulle döma honom i enlighet med detta och beslutade att det var av största vikt. Frågan om bra eller dåligt stöds starkt av åsikter, och Proctor föll offer för omständigheterna där huvuddelen av åsikterna i hans by var emot hans fördel. De valde att inte se det goda i hans beslut att arbeta för sin familj, utan istället se det dåliga i hans frånvaro i kyrkan. Byn misslyckades med att se de goda avsikterna i hans ansträngningar att belysa faktumet av häxkonst i domstol, men valde att tro att han hade en pakt med djävulen. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden.


Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare.

No comments:

Post a Comment