Thursday, December 16, 2021

Uppsats om överbefolkning i fängelse

Uppsats om överbefolkning i fängelse



När vi drog dessa slutsatser om den nuvarande trängseln i fängelser, använde vi den högsta av de olika angivna kapaciteterna för varje jurisdiktion rankad, operativ och design fängelse överbefolkning uppsats, vilket i sin tur resulterade i den lägsta andelen kapacitet. Referenser Hounshell, B. ISECUREtrac Corporation. Det har rapporterats att fängelsestraffet i U. I den första fasen konfronterar fångar sitt brott och tar ansvar för det, och befriar sig från ursäkter. Dessa friheter och friheter kränks när regeringar förhindrar tillgång till droger, fängelse överbefolkning uppsats, vilket är anledningen till att legalisering så småningom kan ske på stat-för-stat-basis. Problem med överbefolkning i fängelser mellan fängelse överbefolkning uppsatsAmerikanska fängelser har ökat markant i storlek för att hysa den 77 procentiga ökningen av fångarpopulationer Welch,





Effekter av överbeläggning



av Emily Widra 21 december, fängelse överbefolkning uppsats, Dessa fängelsesystem rymde fler människor än vad deras anläggningar var designade för att hysa. Nu, 10 månader in i pandemin, finner vi att det fortfarande finns alldeles för många människor trängda i fängelser över hela landet. Överbefolkning i fängelser har alltid varit ett allvarligt problem, korrelerat med ökat våld brist på adekvat sjukvård begränsad programmering och utbildningsmöjligheter och minskat besök. Men under den nuvarande pandemin är överfulla fängelser – och till och med fängelser som verkar på nivåer som närmar sig kapaciteten – fängelse överbefolkning uppsats dödlig än någonsin. Folkhälso- och medicinska experter har rekommenderat avvisning sedan pandemins början, fängelse överbefolkning uppsats, argumenterar för att färre personer bakom galler skulle skydda dem som förblir fängslade och kriminalvårdspersonal, fängelse överbefolkning uppsats, samt bromsa spridningen av covid i omgivande samhällen, fängelse överbefolkning uppsats.


Men även om många fängelsepopulationer sakta minskar som svar på pandemin, finns det fortfarande inte tillräckligt med utrymme i de flesta fängelser för att möjliggöra adekvat social distansering eller medicinsk isolering och karantän. Fängelser var inte utformade för att ta itu med en folkhälsokris, och redan innan covid kom in i bilden visste folkhälsotjänstemän att kriminalvårds- och interneringsmiljöer var grogrund för alla typer av smittsamma sjukdomar. I hela landet, stater och det federala systemet fängelse överbefolkning uppsats misslyckades med att genomföra stora fängelsereduktioner, vilket lämnade fängelser i drift vid, nära eller till och med över sin angivna kapacitet. Detta bidrar till dödliga utfall, eftersom nära håll och höga frekvenser av redan existerande hälsotillstånd bland fängslade människor förvärrar krisen bakom galler.


Som ett resultat har våra överfulla statliga och federala fängelser en fallfrekvens för covid fyra gånger högre och en dödlighet dubbelt så hög som i befolkningen i allmänhet. Det finns tre accepterade sätt att mäta fängelsesystemets kapacitet. Vissa stater valde att rapportera fängelse överbefolkning uppsats, två, eller alla tre av dessa kapacitetsåtgärder till Bureau of Justice Statistics. Enligt definitionerna som används i Prisoners kan de tre stora kapacitetsmätningarna definieras som:. Dessa tre angivna kapaciteter kan variera mycket inom en stat. Till exempel rapporterar BJS att designkapaciteten för fängelsesystemet i Alabama som fastställts av arkitekten eller planeraren är 12 personer, medan den operativa kapaciteten baserad på personal och servicenivåer är 22 personer.


I sin rapport beräknade BJS vilken procentandel av kapaciteten varje jurisdiktion var verksam med för var och en av de tre definitionerna av kapacitet. När man drar dessa slutsatser om den nuvarande trängseln i fängelserna, fängelse överbefolkning uppsats, vi använde den högsta av de olika angivna kapaciteterna för varje jurisdiktion rankad, operativ och design, vilket i sin tur resulterade i den lägsta andelen kapacitet. I följande tabell ger vi procentandelen av de nuvarande populationerna för både den högsta kapaciteten och den lägsta kapacitetsstatistiken, som rapporterats i Bureau of Justice Statistics. Artikeln som sammanfattar dessa fynd är ett förtryck och har ännu inte granskats av experter. Denna tabell visar fängelse överbefolkning uppsats olika kapaciteter rapporterade av fängelsesystem klassade, operativa, fängelse överbefolkning uppsats, och design och den 31 december, fängelsepopulationer som rapporterats i Bureau of Justice Statistics, Prisoners in report och de senaste befolkningsdata tillgängliga från enskilda avdelningar för korrigeringar.


Emily Widra är senior forskningsanalytiker vid fängelse överbefolkning uppsats Fängelsepolitiskt initiativ. Övriga artiklar Fullständig bio Kontakt. Snabba åtgärder kan bromsa spridningen av den virala pandemin i fängelser och fängelser och i samhället som helhet. Hem Om COVID Publikationer Rapporter Briefingar Visuals Status Profiler Faktablad Konstfrågor Datablogg Kontakt Sök Karriärer Donera. Prison Policy Initiative Sök Gå till Facebook Twitter YouTube Instagram. Meny Hem Om covid Publikationer Rapporter Briefingar Visuals Status Profiler Faktablad Art. Håll dig informerad Få de senaste uppdateringarna: Prison Policy Initiative nyhetsbrev? Och våra andra nyhetsbrev: Uppdateringar av forskningsbiblioteket? Kampanj för fängelseförföljelse? Stöd oss ​​Kan du ge en avdragsgill gåva för att stödja vårt arbete?


Eftersom du frågade: Hur trångt fängelse överbefolkning uppsats Hur överfulla är de nu i fängelserna före pandemin, och vid denna tid av social distansering? Eftersom stater ger mandat att minska kapaciteten hos offentliga utrymmen för att bromsa spridningen av covid, samlar vi in ​​data för att visa hur överfulla nästan alla statliga fängelsesystem fortfarande är. För den här analysen samlade vi in ​​de senaste befolkningsdata som var tillgängliga från statliga kriminalvårdsdepartement och Bureau of Prisons och vi beräknade hur fulla de 48 statliga fängelsesystemen och det federala fängelsebyrån för närvarande är, baserat på klassificering, operativ och design kapacitet som statliga och federala tjänstemän rapporterade till Bureau of Justice Statistics för rapporten, Prisoners in We beräknade nuvarande nivåer baserat på var och en av dessa tre kapacitetsmått och rapporterade de högsta och lägsta resultaten.


Två delstater, Connecticut och Ohio, rapporterade inte kapacitetsdata till BJS och ingår därför inte. För befolkningsräkningar och rapporterade kapaciteter, se bilagatabellen nedan. Fotnoter Det finns tre accepterade sätt att mäta fängelsesystemets kapacitet. Enligt definitionerna som används i Prisoners i de tre stora kapacitetsmätningarna kan de definieras som: Nominell kapacitet: antalet personer eller sängar som en anläggning kan rymma, som fastställts av en klassificeringstjänsteman; Operationell kapacitet: Antalet personer en anläggning kan hålla baserat på personal och tjänster; Designkapacitet: Antalet personer en anläggning kan rymma, enligt bestämt av arkitekten eller planeraren. Bilaga: Statliga och federala fängelsesystempopulationer, kapaciteter och datakällor Den här tabellen visar de olika kapaciteterna som rapporterats av fängelsesystems betyg, funktion och design och den 31 december, fängelsepopulationer som rapporterats i Bureau of Justice Statistics, Prisoners in report och de senaste befolkningsuppgifterna som finns tillgängliga från enskilda korrigeringsavdelningar.


Redovisad kapacitet fängelse överbefolkning uppsats befolkningen för Arizona, Georgia och South Dakota inkluderar privata fängelser. Alla andra stater inkluderar inte kapacitets- och frihetsberövande för privata fängelser. Eftersom november befolkningsdata från Tennessee Uppsats om överbefolkning i fängelse of Corrections inkluderar privata fängelser, vi ersatte den BJS-rapporterade befolkningen och operativa kapaciteten med data som rapporterats av TDOC som inkluderar privata fängelse överbefolkning uppsats. Fängelsesystemet Fängelsesystemets kapacitet Bureau of Justice Statistics Befolkning och andel av fängelse överbefolkning uppsats, dec.


Relaterade genomgångar: Eftersom du frågade: Är social distansering möjlig bakom fängelse överbefolkning uppsats Håll dig informerad E-post:. Nyhetsbrevet Prison Policy Initiative? Forskningsbibliotek? Gerrymandering i fängelse? Rekommenderad läsning:. Fem sätt som det straffrättsliga systemet kan bromsa pandemin Snabba åtgärder kan bromsa spridningen av den virala pandemin i fängelser och fängelser och i samhället som helhet. De "tjänster" som erbjuds av fängelser gör dem inte till säkra platser för utsatta människor Även i de bästa tiderna är fängelserna inte bra på att tillhandahålla hälso- och socialtjänst. Den viktigaste statistiken från vårt arbete med att bevaka rasskillnader, uppsvällda budgetar, kriminalisering av hemlöshet och mer.


Är social distansering möjlig bakom galler? Det är ännu svårare än på kryssningsfartyg eller på äldreboenden. Hem Om COVID Publikationer Problem Datablogg Kontakt Sök Karriärer Donera. Kontakta oss online eller skriv till oss: PO Box Northampton, MA Alabama Department of Corrections, Monthly Reports. Vera Institute of Justice, Människor i fängelse, via begäran om offentlig information. Arizona Department of Corrections, COVID Dashboard. Arkansas Department of Corrections, styrelserapport, fängelse överbefolkning uppsats. Colorado Department of Corrections, fångar i slutet av månaden. State of Connecticut Office of Policy and Management, Totalt antal kriminalvårdsanstalter. Federal Bureau of Prisons, fängelse överbefolkning uppsats, Befolkningsstatistik.


Georgia Department of Corrections, fredagsrapport. Hawaii Department of Public Safety, Befolkningsrapport i slutet av månaden. Illinois Department of Corrections, fängelsebefolkningsdatauppsättningar. Indiana Department of Corrections, Offender Population Report. Iowa Department of Corrections, Daily Statistics. Kansas Department of Corrections, Vuxenbefolkningsrapport. Kentucky Department of Corrections, Statewide Population Report. Maine Department of Corrections, In-State Facility kapacitet och befolkning. Bureau of Uppsats om överbefolkning i fängelse Statistik, Prisoners inTable Massachusetts Department of Corrections, Weekly County Sheet, fängelse överbefolkning uppsats. Minnesota Department of Corrections, Prison Population Sedan 1 mars, Mississippi Department of Corrections, Daily Inmate Population.


Montana Department of Corrections, Secure Facility Population. Nebraska Department of Correctional Services, kvartalsvis befolkningssammanfattning, genomsnittlig daglig befolkning. Nevada Department of Corrections, statistiska fakta. New Hampshire Department of Corrections. Ny Uppsats om överbefolkning i fängelse State Department of Corrections and Community Supervision, DOCCS faktablad. North Carolina Department of Public Safety, statistik. Oklahoma Department of Corrections, veckoräkning. Uppsats om överbefolkning i fängelse Institutionen för kriminalvård, befolkningsdemografi. Pennsylvania Department of Corrections, daglig befolkningsrapport, fängelse överbefolkning uppsats. South Dakota Department of Corrections, Befolkning i slutet av månaden.


Tennessee Department of Corrections, fängelse överbefolkning uppsats, Rapport om sängutrymme och driftskapacitet. E-postkorrespondens med Utah Department of Corrections Public Information Officer Kaitlin Felsted. Vermont Department of Corrections, daglig befolkning. Virginia Department of Corrections, månadsvis befolkningssammanfattning. Washington State Department of Corrections, faktakort. Wisconsin Department of Corrections, veckovisa befolkningsrapporter. Wyoming Department of Corrections, månatlig rapport om fångarbefolkningen, fängelse överbefolkning uppsats.





övertygande uppsatsämnen djur



Överbeläggning påverkar nästan alla aspekter av att driva en korrigeringsanläggning negativt och förvärrar till och med problemen när fångar så småningom släpps. Spectre, References Camp, S. Justice Quarterly: JQ, 20 3 , Davies, R. Dödsfall i brittiska fängelser beror på överbefolkning, säger rapporten. The Lancet, Giertz, J. Public Choice Pre , 46 1 ,. Domstolsprotokollen håller sig också kvar, oavsett om anklagelserna läggs ned eller följs av en fällande dom. Människor av färg eller etniska minoriteter, såsom afroamerikaner och latinamerikaner, har kommit att acceptera att de inte kan undvika att skaffa sig ett brottsregister. Det Washington DC-baserade straffläggningsprojektet fann att en av fyra afroamerikaner i åldrarna 20 till 29 satt i fängelse, i fängelse eller på skyddstillsyn eller villkorlig dom.


En undersökning gjord av Nationellt centrum för institutioner och alternativ hade ett jämförbart resultat. Rasklyftan blev uppenbar när millenniet närmade sig. Inklusive latino-fångar,... Bibliografi 1. Bates, D. Politiker som arbetar för att hitta en lösning för ökad fängelse. Falls Church News Press. htm 2. Beck, A. Uppblåsthet i fängelse: en vanlig men onödig orsak till överbeläggning i fängelse. pdf 3. Minska överbeläggningar i fängelser. ISECUREtrac Corporation. asp 4. Joel, D. Dags att ta itu med Amerikas fängelsekris. Arvsstiftelsen. överbeläggning i fängelser och dess inverkan på det straffrättsliga systemet. Överbefolkningen i fängelserna har skjutit i höjden i USA under de senaste tre decennierna, vilket har lett till en mängd problem i det straffrättsliga systemet. Överbeläggning kostar skattebetalarna pengar, det leder till dysfunktion inom straffbefolkningen och det skapar faror för fängelsepersonalen.


Det är ett resultat av många saker i samhället och det straffrättsliga systemet, och det måste förändras om Amerikas fängelser ska förbli effektiva och livskraftiga. Många människor kanske inte är medvetna om hur mycket fångpopulationen har vuxit under de senaste trettio åren. En forskare noterar: "Från , fångar i , har fångpopulationen ökat stadigt till över 1. De två största staterna som hyser fångar, Kalifornien och Texas, har sett en otrolig ökning av antalet fängelser, men inte i sin finansiering. Referenser Haney, C. Överbeläggning i fängelser: Skadliga konsekvenser och dysfunktionella reaktioner. Jacobs, J. Att hitta alternativ till cancertillståndet.


Moore, S. Fängelset överbefolkning fixa. Pfaff, J. Empirin för fängelsetillväxt: En kritisk granskning och väg framåt. Överbefolkning i fängelser: inverkan på afroamerikaner De överfulla fängelserna i USA är hårt befolkade av afroamerikaner, många av dem fängslade på grund av små, ickevåldsbrott som narkotikahandel. Detta dokument påpekar att inte bara dagens fängelser är överfulla, det faktum att de är överfulla påverkar negativt det afroamerikanska samhället utöver de individer som är inlåsta.


Denna tidning pekar också på den rasistiska lagstiftning som har varit en viktig anledning till att så många afroamerikaner sitter fängslade - och tidningen pekar på de orättvisa strafflagarna som orättvist har riktat in sig på svarta män från innerstaden. Kritisk analys överbeläggning blir ett extremt allvarligt mänskligt och etiskt problem så att statliga eller federala fängelsetjänstemän måste hitta en tillfällig lösning, en trend som har implementerats är att flytta interner till andra fängelser i avlägsna stater. Men enligt författaren Othello Harris, som är... Verk som citeras Dalrymple, Jane och Burke, Beverley. Anti-förtryckande praktik: social omsorg och lagen. New York: McGraw-Hill International. Hallet, Michael A. Private Prisons in America: A Critical Race Perspective. Champaign, IL: University of Illinois Press.


Harris, Othello och Miller, Robin R. Inverkan av fängelse på afroamerikaner. Men med tanke på att problemet med överbeläggning är genomgående i fängelsesystemet i allmänhet, och inte bara vid dessa specifika tidpunkter i rättsprocessen, verkar valet mellan ett fängelse med låg användning och ett fängelse med hög användning vara den verkliga frågan. Fler och fler fångar som en gång skulle kunna skickas till statens fängelse hålls nu instängda i fängelser under längre tidsperioder än någonsin tidigare. För att hantera detta problem skulle ett fängelse med hög användning som har många av övervaknings- och rehabiliteringskapaciteten i ett fängelsesystem vara mer användbart för samhället.


Syftet med och funktionen för ett fängelse med hög användning låganvändningsfängelse är utformat för kortare tids interner, medan ett fängelse med hög användning är utformat för att inte bara rymma fler interner, utan ett större utbud av fångar under längre tid. Den har förmågan att hantera mer våldsamma förövare, men har också... Works Cited Vad är skillnaden mellan fängelse och fängelse? Folkhälsa och straffrätt. Drivs av CDC: Center for Disease Control and Prevention. Sidan senast granskad 18 okt Faror för överbeläggning i det amerikanska kriminalvårdssystemet Det finns flera centralregeringar, statliga och lokala myndigheters kriminalvårdsanläggningar i USA. Under de senaste decennierna har andelen brottslighet ökat markant. Kriminalvården har också upplevt en befolkningstillväxt.


Det finns ett enormt antal fångar i de olika kriminalvårdsanstalterna jämfört med de i s. Kriminalvården har drabbats av flera motgångar på grund av befolkningsökningen. Detta har gjort att…. Bibliografi Davis, R. Roller och ansvarsområden: Analysera lokala ledares syn på fängelseträngsel ur ett systemperspektiv, kriminalitet och missförhållanden, 50 1, Steiner, B. DOI: Jenkot, R. I American Disease: Origins of Narcotic Control noterar David Musto att under hela det tjugonde århundradet har USA:s drogkrig regelbundet orsakat minoritetsgrupper, som kineserna med opium, marijuana bland mexikanerna och kokain bland afroamerikanerna McCormick The National Advisory Commission on Criminal Justice Standards and Goals rapporterade i att "fängelset, reformatoriet och fängelset har bara uppnått ett chockerande resultat, ett misslyckande.


Det finns överväldigande bevis för att dessa institutioner skapar brott snarare än att förhindra det", men under de kommande två decennierna införde både statliga och federala lagstiftare allt hårdare straff och obligatoriska minimikrav som hävdade att fängelser var ett effektivt verktyg för brottskontroll, och längre fängelsestraff skulle minska brottslighet genom att avskräcka eller invalidisera brottslingar McCormick Men i slutet av denna period, efter att det genomsnittliga fängelsestraffet hade tredubblats och fångbefolkningen mer än fyrdubblats, en National Academy of... Verk som citeras Demleitner, Nora V. Smart offentlig politik: att ersätta fängelse med riktade straff utan fängelse och andra sanktioner. Stanford Law Review.


Hämtad 18 september från HighBeam Research Library. Dickenson, Rachel. Fängelsebefolkningsbomben. Amerikansk demografi. The Sentencing Project. Det finns tre grundläggande typer av forskningsdesign inklusive: 1 experimentell design; 2 kvasi-experimentella mönster; och 3 icke-experimentella mönster. Shadish, Cook och Campbell, "guldstandarden" anges representeras av "experimentella utvärderingar som använder sig av den slumpmässiga tilldelningen av individer till interventioner och kontrollgrupper y drar medlemmar av interaktions- och jämförelsegrupper från samma källa av berättigade deltagare , är dessa experimentella utvärderingar överlägsna andra utvärderingar som använder svagare design.


Bibliografi David Weisburd, Cynthia M. Lum och Anthony Petrosino, "Påverkar forskningsdesign studieresultat inom straffrätt? Nathan James, "Offender Reentry; Correctional Statistics, Reintegration into the Community, and Recidivism," CRS Report for Congress, 21 april, William R. Shadish, Thomas D. Cook och Donald T. Campbell, Experimental and Quasi-Experimental Designs for Generalized Causal Inference Boston: Houghton Mifflin Company, Muhlhlausen, David B. Arvsstiftelsen. Avveckling av fängelser Fängelser har använts som institutioner för att straffa och rehabilitera förövare under lång tid. Dessa institutioner har använts som anläggningar för att fängsla män mot deras vilja på grund av de olagliga åtgärderna.


Användningen av fängelser som fängelseanläggningar för att hjälpa till i kampen mot brottslighet uppstod i den mest avlägsna antiken. Även om dessa institutioner har spelat en viktig roll under åren i kampen mot brottslighet, har den fortsatta användningen av dessa anläggningar väckt stor oro under det senaste förflutna. Dessa farhågor beror inte bara på anläggningarnas karaktär utan också på grund av deras övergripande inverkan på fångar och brottsbekämpning. Argumentet för att avveckla fängelser har fått stöd av de negativa effekterna av överbefolkning i fängelser, brister i det amerikanska fängelsesystemet och förekomsten av alternativa bevisbaserade metoder eller alternativ till fängelse för brottslig övervakning.


Negativa effekter av att fängelset överbefolkas... Lönerna för överbefolkning i fängelser: skadliga psykologiska konsekvenser och dysfunktionella korrigerande reaktioner. Petersilia, J. Bortom fängelsebubblan. NIJ Journal, korrigeringsmodeller i USA har förändrats avsevärt under de senaste generationerna, från ett rehabiliterande till ett straffparadigm. Efter andra världskriget rådde en stark känsla av nationell säkerhet och välstånd i USA, vilket ledde till ett korrigeringssystem som baserades mer på rehabilitering än på straff. Under dessa idealistiska tider ansågs brottslingar vara "sjuka" och korrigeras via en behandlingsmodell "Historia och utveckling av korrigeringar närvarande", n.


Förtroende för statliga institutioner hjälpte också politiker och allmänheten att komma överens om att korrigeringar bör bygga på teorin att kriminellt beteende kan avläsas, eller "korrigeras. En humanistisk världsbild uppmuntrade "avinstitutionalisering" av korrigeringar genom användningen av samhällsbaserade tjänster som halvvägshus och skyddstillsyn "Historia och utveckling av aktuella korrigeringar", n. Straffens policy under mitten av den 20:e... Referenser Christianson, S. Fängelser: historia. html "History of American Corrections," n. pdf "Historik och utveckling av aktuella korrigeringar," n.


Straffsättning och korrigeringar under 2000-talet. Fängelsetid och dödsstraff: Hitta nya sätt att avskräcka brottsligt beteende. Fängelsetid och dödsstraff: ett avskräckande medel? I åratal har många brottsbekämpande myndigheter förlitat sig på antagandet att fängelse eller dödsstraff fungerar som adekvata avskräckande medel för brott eller kriminell verksamhet. Men flera studier bekräftar att fängelsetid och dödsstraff inte är effektiva metoder ensamma för att avskräcka brottslingar. På grund av detta är det viktigt att brottsbekämpande agenter, regeringstjänstemän och samhällsmedlemmar arbetar tillsammans för att avslöja effektiva verktyg för att avskräcka brott och avskräcka brottslingar från att upprepa brott efter frigivningen.


Fängelsetid och dödsstraff avskräcker inte brott. Referenser: Abraham, E. Akers, R. Clayton, S. Maximal säkerhet fängelser har växt under de senaste decennierna och har implementerat metoder som vissa kan anse vara omänskliga. En artikel diskuterar fängelseförhållandena i fängelser med maximal säkerhet och behandlar specifikt ämnet bevarande av mänsklig värdighet och sjukdomsförebyggande. Författaren nämner Dudley Lee v. Den sökande skickades till ett fängelse med högsta säkerhet i Sydafrika där han till slut fick diagnosen tuberkulos tre år senare. Ett annat exempel på regeringen och dess underlåtenhet att erkänna behovet av att skydda en fånges hälsa är.


Utrikesminister för inrikesdepartementet, ex-parte Glen Fielding. Här diskuterar fallet en fånge i Storbritannien som ber om kondomer och nekas såvida den inte ges... Referenser Engel, P. Så här ser livet ut i Rysslands tuffaste fängelse. Business Insider. Öppnar dörren till noll nya HIV-infektioner i stängda inställningar. Journal för hälsa och mänskliga rättigheter. Ensam fängelse och internationella mänskliga rättigheter: Varför USA. Fängelsesystemet misslyckas med globala standarder. American University International Law Review, 21 1. Teorier om klassisk kriminologi för att undersöka ett fall som studerar ett lagförslag som är avsett att öka maximitiden för fångar som åtalas för väpnat rån med det dubbla.


Upplysningen var grunden på vilken klassiska kriminologiska teorier kom till. Teorierna betonar uppfattningen att människor väljer att avsluta sina egna liv och att människor behöver straffas för att förhindra dem från att begå brott i framtiden. Teorierna bygger också på antagandet att människor försöker leta efter njutning och undvika smärtsamma upplevelser. Begreppet hedonism var en av huvudidéerna, vilket innebär att människor försöker leta efter njutning och undvika smärta. Idén används i klassiska teorier för att informera om straff. Referenser Legislative News, Studies and Analysis - National Conference of State Legislatures. Principer för effektiva statliga straff och korrigeringar.


aspx söder. Hemsida - Times Free Press. Bill skulle hålla beväpnade rånare i fängelse längre - Times Free Press. com - Ta onlinekurser. Tjäna högskolepoäng. html författare tankar. Fängelsearkitektur Criminal Justice, Prison Architecture Utvecklingen av fängelsearkitektur är en återspegling av samhällens förändrade attityder till brott och straff. Fängelser har utvecklats från enkla platser för fängelse där det primära syftet är att skydda allmänheten till straffinstrument där förlusten av frihet är straff för att bryta mot lagen, till institutioner för reformer ägnade att forma de skyldiga att anpassa sig till samhällets normer. Ursprungligen var fängelse ett sätt att kvarhålla gäldenärer för att säkerställa betalning, de anklagade före rättegången eller de skyldiga före straff.


Domstolar utdömde straff inklusive böter, personlig stympning som piskning eller brännmärke eller dödsfall. Under 1700-talets England blev transport till straffrättsliga bosättningar i de tretton kolonierna och senare Australien en allt mer populär påföljd eftersom den tog bort de skyldiga från det lokala samhället; strafflängd och destination speglade hur allvarligt domstolen såg på brottet. Så småningom en ny typ av fängelse,... Referenser Johnson, D. Den kanadensiska encyklopedin. Bakom galler ... typ. The New York Times magizin. New York Times. Fängelsetillstånd i USA vs. ussia Vid bedömningen av villkoren för mänskliga rättigheter för maximala säkerhetsanläggningar tittar människorättsgrupper på tre huvudområden: fängslingens varaktighet; villkoren för inneslutning och kriterierna för behörighet.


Vart och ett av dessa områden måste undersökas individuellt och sedan betraktas i sammanhanget av hela situationen Human ights Watch. Denna artikel jämför också situationen för fängelseanläggningar i USA och ussia. Inledning Standarden minimiregler, eller SM:erna för behandling av fångar är en av de viktigaste internationella överenskommelserna om hur fångar ska hanteras. SM:en antogs av... Referenser Hounshell, B. Hur är ryska fängelser? Supermax Prisons: en översikt. htm TopOfPage Markovic, V.


Maximal Security Prisons: En jämförande analys. Rosen, A. Inuti Rysslands fängelsesystem. Liv i fängelse för interner Att skicka brottslingar till fängelse har använts som ett sätt att hantera fångar under lång tid. Det sågs inte alltid som ett sätt att bestraffa; snarare användes det som frihetsberövande i avvaktan på det faktiska straffet för dessa förövare. Tillämpningen av fängelse har kanske funnits så länge mänskligheten har funnits. På Gamla testamentets tid användes fängelser i Jerusalem. Några framstående personligheter har rapporterats vara födda i fängelsemiljöer. Andra har fängslats. Det rapporteras att Lord Krishna föddes i fängelse på en plats som heter Mathura. Shahjahan fängslades av sin son i Agra. Ritishen byggde den historiska cellen i Port Lair för att fängsla på livstid de som gjorde uppror mot deras styre.


Fängelser har inte alltid setts som ett sätt att straffa förövare; snarare har de använts för att fängsla förövare innan... Bibliografi Bradford, Andrew Ryan. Burlington County. Covert, H. Kriminalvårdsavdelningen. Program för offertjänster. Fängelser och fängelser De allmänna egenskaperna hos fängelser och fängelser är nästan desamma även om de betraktas som olika enheter i det straffrättsliga systemet. Den största skillnaden mellan dem är att medan ett fängelse rymmer dömda brottslingar som har straff som mestadels är längre än ett år, låses förövarna i ett fängelse antingen i väntan på transport till fängelseenheter eller avtjänar kortvariga straff som vanligtvis sträcker sig från några dagar till ett år Gaines och Miller, Med hänvisning till USA:s straffrättssystem är den andra skillnaden att fängelser är under jurisdiktionen av antingen federala eller statliga medan fängelser kontrolleras och används av lokala jurisdiktioner som grevskap och städer.


På grund av den tid som förövare tar och det liv de lever i fängelser har fängelser ansetts vara totala institutioner. Referenser Alarid, W. et al. Samhällsbaserade korrigeringar, 7:e uppl. Davis, C. Pocatello, Idahos nya kvinnofängelser FRÅGOR, KOSTNADER, FÖRDELAR Nya kvinnofängelser i Pocatello, Idaho För ungefär 8 år sedan försvarade den tidigare statliga kriminalvårdsdirektören Tom eauclair behovet av tre nya fängelser vid Pocatello Women's Correctional Center inför Joint-Finance Appropriations Committee Russell , Om lagstiftare skulle godkänna förslaget, de extra bäddarna till det befintliga privatdrivna fängelset nära oise, ett nytt sängfängelse för kvinnliga interner och ett nytt fängelse med 1 säng för manliga interner.


Han sa att varje statligt fängelse är överbokat, och kriminalvårdsavdelningen har då fler fångar än sängar. Vid den tiden hade staten 6 fångar, vilket var en ökning från 2, i Direktör eauclair sa att de förväntade sig att befolkningen skulle öka med 30 varje... Revisionsbyrå: ersätt Pocatello Women's Correction Center. Idaho State Journal: Associated Press. Russell, B. Idaho vill ha nya fängelser. The Spokesman-Review: The Spokesman. Privatisering av fängelseförvaltningen Beskrivning av finansieringssystemet. Beskrivning av hur det nuvarande systemet fungerar. De ekonomiska kostnaderna för att upprätthålla USA:s fängelsesystem är svindlande.


Bara för att stanna även med en fångarbefolkning som växer med 50, till 80, ett år, cirka 1, har nya fängelser och fängelser byggts sedan , och ungefär en ny 1, sänganläggning måste läggas till varje vecka under de kommande tio åren Mccormick Enligt Stephen Donziger, "är fängelser det största programmet för offentliga arbeten i Amerika, som tillhandahåller bostäder, mat och bara ibland utbildning, mental ... Verk Citerade Campbell, Allison, Andrew Coyle och Rodney Neufeld Eds. Atlanta: Clarity Press, McCormick, Patrick T. Just Punishment och America's Prison Experiment. Theological Studies, 61 3 Schlosser, Kathryn Casa.


2 juli, Prisons: The New Growth Industry. National Catholic Reporter, rättsreformen bygger på idén att en total eller partiell politisk reformering av rättsväsendet kan utföras som ett steg i ett mycket större reformkoncept som inkluderar både den juridiska och den verkställande grenen av regeringen. När rättsreformen genomförs är syftet att få ett slut på korruptionen i rättssystemet - oavsett om frågan är mutor eller kumpan eller någon annan form av korruption. Fängelsekontroll, som konceptet med Panoptikon handlar om att ingjuta sociala värden hos fångarna genom att ge dem en känsla av att de alltid observeras och därför bör agera därefter.


Även om detta koncept inte nödvändigtvis hänger ihop med begreppet reform, som i idén att reformera fängelseförhållandena så att fångarna är mer bekväma och så att straffsystemet som rättssystemet renas från korruption, erbjuder det en slags reformationsstrategi …. ole och utvecklingen av det amerikanska fängelsesystemet Förklara det amerikanska fängelsesystemets primära ol och utveckling och avgöra om fängelse utbildar brott USA:s konstitution är den grundläggande grunden för det amerikanska straffrättssystemet. Med tanke på att dokumentet nu är över tvåhundra år gammalt upplever det ständigt många ändringar och tolkningar. Som ett resultat har det straffrättsliga systemet genom åren upplevt förändringar för att spegla behoven och övertygelserna hos varje efterföljande generation.


Konfigurationen av det moderna fängelsesystemet har sin grund i slutet av och tidiga s. Utvecklingen av det moderna fängelsesystemet syftar till att skydda oskyldiga medlemmar av samhället från brottslingar. Fängelsesystemen avskräcker också brottslingar från att begå fler brott genom att fängsla och rehabilitera dem. Men mer och mer översvämning av tjänstemannabrott och andra brott belastar det amerikanska straffrättssystemet och fängelset... Referenser Barnes E. The Historical of the Prison System in America. Journal of the American Institute of Criminal Law and Criminology. Fängelsepolitik Tjugofem år efter Stanford Prison Experiment. American Psychological Association Juli Vol. Clear Volume 36, Issue 3, pages Escresa - Guillermo, Laarni Reexamining the Role of Incarceration and Stigma in Criminal Law.


Juridik och ekonomi, straffrätt, stigma, sociala normer, beteendeekonomi. Diskutera historia B. Mål C. programmering ungdom hölls. Studenter förväntas dra informationsklassmaterial vetenskapliga källor tidskriftsartiklar, statliga webbplatser, NPO-webbplatser. Bortner och Williams definierar en total institution som en fysisk plats som ett fängelse eller ett reformatorium där alla invånarnas totala behov tillgodoses. Individernas behov är mestadels fysiska såsom hälsa, kläder, kost, tak över huvudet, etc. För ungdomar måste totala institutioner kunna tillgodose deras utbildningsmässiga och psykologiska behov som ungdom. För att en institution ska få kvalitet som en helhetsinstitution måste helheten av den vård som ges på institutionerna återspeglas i de boende dygnet runt, inklusive helgdagar och helger. Shoemaker, Goffman menar att på många olika sätt kan kriminalvårdsanstalter också ….


Referenser ABA Division for Public Education. Ungdomsrättens historia. I ABA Division for Public Education Ed. Chicago, IL: American Bar Association. Alternativ till säker internering och inspärrning av ungdomsförbrytare s. Rockville, MD: Office of Juvenile Justice and Delinquency Prevention, U. Justitiedepartementet. Bortner, M. Ungdom i fängelse. New York: Rutledge. Commonwealth v. Fisher, nej. Ackrediteringsplan för prestationsbaserad standard för American Correctional Association Ackrediteringen av kriminalvården syftar till att säkerställa de intagnas välbefinnande men är också inriktad på att gynna de anställda, offren, domstolarna såväl som lagstiftarna i en stat.


De standarder som fastställs tillåter att rättssystemet skyddas från förlägenhet samt att kriminalvårdsanstalterna kan ha och behålla autonomi från externa ingripanden. Funktionsområdens mål och funktioner Säkerhet; det handlar om att tillhandahålla förhållanden som är humana, att skydda de intagna från våldtäkt och eventuell misshandel, ge näringsrik mat samt sjukvård, ge de intagna en hygienisk livsmiljö och fritidsaktiviteter. Detta kommer att säkerställa att fångarna är säkra från ohälsa eller fysisk skada medan de är inom anläggningens väggar samt att de är säkra från våldsamma vakter.


Säkerhet; dessa funktionella är... Referenser American Correctional Association, Public Correctional Policy on Standards and Accreditation. Utvärderar American Correctional Associations ackreditering av kriminalvårdsinstitutioner för vuxna. bGE Flynn E. Kriminalvården: Miljön idag och i framtiden. Bibliottrender. Sommarupplagan. Manitobas lagar, lagen om kriminalvård. Mellan nationellt och postnationellt: Medlemskap i USA. Palgrave Macmillan UK, hans författare definierar vad postnationell synvinkel är och förklarar att det betyder uppfattningen att en universell modell för medlemskap ersätter nationellt medborgarskap och gör det för att det är förankrat i deterritorialiserade begrepp om personers rättigheter. Detta betyder i huvudsak att det finns en respekt för globala normer för mänskliga rättigheter som leder till ett "deterritorialiserat medlemskap.


Kennedy, S. Den här artikeln delar omfattningen av fängelseförhållandena i ett amerikanskt fängelse vid namn Pelican Bay State Prison i Kalifornien. 1 juli, , inledde fångarna där en ihållande hungerstrejk. Anledningen är att majoriteten av dem hölls i fullständig isolering och upplevde förhållanden som ansågs plågsamma som extrem sensorisk deprivation i över fem år. Vissa hölls isolerade i två decennier. De bad om grundläggande saker under strejken som ett telefonsamtal en gång i veckan, varma kläder att gå ut i, försörjning av anständig mat och en chans att slippa isolering. Sarang, A. Fängelser som en källa till tuberkulos i Ryssland. International Journal of Prisoner Health, 12 1 , De analyserar det dåliga förebyggandet, behandlingen och hanteringen av tuberkulos genom att samla in data från kvalitativa intervjuer med deltagare som är tidigare medicinska specialister och fångar i regionen Kaliningrad oblast, Ryssland.


De visar också bortsett från dålig hantering av tuberkulosinfektion; Hiv-infektion hanteras dåligt, vilket avslöjar ett dåligt fängelsehälsosystem i Ryssland. Studien belyser behovet av reformer av hälsosystemet samt de vanligaste allvarliga infektionerna i ryska fängelser. De vanligaste är tuberkulos och hiv. Chesney-Lind, , sid. Återigen är det också viktigt att se att genomförandet av dessa strängare reforminitiativ för straffutmätning, som förmodas ägnat sig åt att minska klass- och rasskillnader i dömande av män, tar väldigt lite hänsyn till kön och kvinnors särskilda behov har allvarligt förbisetts.


Chesney-Lind, ; Aday, tillkomsten av obligatoriska straffsystem och stränga straff för narkotikabrott har varit förödande för kvinnor. Många stater har antagit hårda, obligatoriska straffsystem. De federala riktlinjerna för straffutmätning, som eliminerade köns- och familjeansvar som faktorer att överväga vid tidpunkten för domen, antogs. Rekommendation för fängelsetidspolicy Lagförslag antas eller avvisas hela tiden, och vissa som godkänns ger ingen verklig fördel. Målet är att sänka antalet räkningar som inte är fördelaktiga, och höja antalet räkningar som faktiskt gör skillnad i samhället.


Ett av sätten att skicka bättre lagförslag är att noggrant överväga kriminologi och statistiken om den Barak. När ett lagförslag erbjuder exakt vad det utger sig för, och när det erbjudandet behövs av samhället, kan lagförslaget ha en högre grad av förväntad framgång och kan ge mer av det samhället behöver. Här behandlas ett lagförslag som fokuserar på väpnat rån och fängelsestraff. Målen och målen för propositionen kommer att diskuteras, tillsammans med möjliga lösningar för propositionen och om den bör eller inte bör godkännas i sin nuvarande form. Mål för…. Referenser Barak, G. Deflem, M. Sociologisk teori och kriminologisk forskning: Synpunkter från Europa och USA. NY: Elsevier. Korrigeringssystem Det nuvarande U. fängelsesystemet har flera syften, inklusive vedergällning, oförmåga, avskräckning och rehabilitering.


Legal Encyclopedia, även om den nuvarande modellen försöker lägga större vikt vid rehabilitering, har detta mål mött olika framgångar och misslyckanden. En av de mest legitima kritikerna mot rehabiliteringsprogram i fängelser är det faktum att behandlingen är tvångsmässig eller tvångsmässig. Denna faktor ledde sedan till sannolikheten för att återgå till kriminell verksamhet när fången släpps. Enligt Legal Encyclopedia har det skett framsteg inom rehabiliteringsprogram som faktiskt har visat sig minska återfall i brott. Framgången för dessa program är baserade på deras fokus på förövarnas behov och på att förbättra deras kognitiva och sociala färdigheter. På grund av de höga kostnaderna för att underhålla och bygga fängelser har rehabiliteringssyftet fått ökad uppmärksamhet de senaste åren.


Referenser Gest, T. Täcker straffmätning. Täcker brott och rättvisa. html Legal Encyclopedia Prisons and Jails: Development of Prisons and Jails i USA. Om en deltagare i Community Corrections förhörs av polisen för något brott kan de kränkas bara för att de förhörs. Om deras tjänsteman beslutar sig för att inte kränka dem måste de fortfarande rapportera förhöret inom 12 timmar efter det att det inträffade eller utsättas för kränkning. Efter flera månader på programmet flyttas deltagaren till fas två då han eller hon tillåts ett pass i veckan.


Passet måste vara förhandsgodkänt och deltagaren får under inga omständigheter vara ute efter kl 21.00. Efter flera månader på det programmet utan incidenter kan deltagaren gå över till utegångsförbudsfaserna. Detta är en tidsperiod under vilken deltagaren har examen utegångsförbud på 7 p. Och 9 p. Under resten av tiden i programmet Evans gör kriminalvårdstjänstemän under hela programmet överraskande huskontroller för att vara säker på att deltagaren verkligen är i huset... REFERENS Evans, Donald Definiera gemenskapskorrigeringar. Rättelser idag. Inskrivna i lagändringarna skulle det finnas protokoll för granskning av ärenden för att ombestämma villkorligheten för villkorlig frigivning i vissa fall, men särskilt de där de senare brotten var icke-våldsbrott och relativt små brott.


På grund av denna översynsaspekt är de juridiska och fysiska förändringarna av detta alternativ den mest effektiva på både kort och lång sikt, för att hantera överbeläggningar i fängelser. Detta alternativ valdes, inte för att det är det minst kostsamma, eftersom det sannolikt kommer att vara en av de mest kostsamma lösningarna, utan för att det har störst möjlighet att göra verklig förändring i överbeläggningsproblemet och balansera om systemet för att skapa hållbarhet i framtiden. Genomförandet av denna förändring kommer att börja med resurser som att granska många fall, kommer att kräva tusentals arbetstimmar i och utanför rättssalarna och kommer sannolikt att utvecklas till en monumental uppgift för redan överbelastade åklagare, försvarare och domare.


Ändra den juridiska företrädet... Referenser Appleman, L. Räddningsjuryn. Indiana Law Journal, 85 3 , Privata fängelser ökar kapaciteten, sparar pengar och förbättrar tjänsterna. Vittnesbörd till Pennsylvania House Labour Relations Committee. Haley Ed. Fängelser: Aktuella kontroverser. San Diego: Greenhaven Press. Blodgett, N. Alternativ straffmätning. ABA Journal, 73 1 , Hämtad från EBSCOhost. Clark, C. Kommer att bygga fler fängelser minska brottsligheten? CQ Researcher, 4 5, Den betydande ökningen av fängelsestraff har skapat osäkra, ohälsosamma och potentiellt farliga förhållanden för både våldsamma och icke-våldsbrottslingar, vilket ofta påverkar potentialen att rehabilitera brottslingar. Lagen har lett till olika ovanliga omständigheter som har väckt nationell uppmärksamhet, särskilt de fall som skickar tredjegångsförbrytare till fängelse i 25 år eller mer för enkla, icke-våldslösa brott utan offer, som i fallet med Santos Reyes i Trots kontroversen och de negativa konsekvenserna, bekräftade Högsta domstolen lagen om tre strejker och sa att den slutade utgöra "grymt och ovanligt straff.


Men många studier tyder på att minskningen av återfall i brott har varit försumbar. Detta är en annan oavsiktlig konsekvens av Three Strikes Law; den allmänna underlåtenheten att stävja tredje brott. Våldsbrotten har minskat i stadsområden i Kalifornien, men dessa minskningar är i linje med minskningarna i... PA: Mason Crest Publishers. Tyler, T. Three Strikes and You're Out, but Why? The Psychology of Public Support for Rule Breakers. Det historiska året , som präglades av Sydafrikas enande, såg ett försök att utveckla ett nationellt fängelse- och straffpolitik.


Detta mål inkapslades i 13th Act of Prisons and Reformatories Act samt i inrättandet av en fängelseavdelning. Lagen tjänade till att helt eller delvis upphäva varje lag som är relaterad till det straffsystem som fanns i landets fyra kolonier före dess enande. Nooshin Erfani-Ghadimi hävdar att fängelser i landet ofta är överbefolkade, vilket överbelastas deras ventilation, sanitet och sjukvårdsinrättningar. Enstaka celler kan användas för att hysa tre interner medan de kommunala cellerna som är avsedda att hysa fyrtio interner kan vara packade med dubbelt så många fångar, vilket tvingar dem att sova i tre eller dubbla kojer Smith-Spark, Brasiliens justitieministerium ansvarar för nationens fängelsesystem, vars...


Alternativa metoder för fängelse: Hur skulle du minska kostnaderna och överbeläggningen samtidigt som du upprätthåller ett rättssystem? Oron för överbeläggning i fängelser och de ökande kostnaderna för att fängsla interner, av vilka några kan ha begått ickevåldsbrott, har fått många stater att överväga alternativa straffmetoder. Till exempel, i New York, "ger Nathaniel Project 24 månaders extra intensiv övervakning för brottslingar åtalade individer som är allvarligt och ihållande psykiskt sjuka. Programmet erbjuder omfattande mental hälsa och integrerad missbruksbehandling, rehabilitering, ärendehantering, domstolsförespråkande och rapportering samt övervakade kopplingar till boende och sociala tjänster" Alternativ till fängelseprogram, , NYS.


Även om interner kanske inte är juridiskt "sinsinne" och anses ansvariga för sina handlingar, behandlar det här programmet några av grundorsakerna som kan få interner att vända sig till... Referenser Vuxna narkotika domstol program. New Jersey domstolar. htm Alternativ till fängelseprogram. Delstaten New York. Avdelningen för straffrätt. Det är inte bara extremt svårt att få jobb som dömd brottsling, utan de färdigheter som krävs för att få ett jobb som ger ett anständigt liv är svåra att få i fängelse. Tjäna en examen antingen online eller genom fortbildning; förtjäna ett fackcertifikat bil, VVS, träbearbetning, etc.


kommer att tillhandahålla en sysselsättning för brottslingen efter att ha lämnat fängelset, och ett fokus för deras energi och uppmärksamhet under fängelset. Konsekvenser -- Många rehabiliteringsprogram misslyckas eftersom konsekvenserna är orealistiska. Tillåt människor att vara människor, samtidigt som de kräver att för att få gåvan från samhället att leva i samhället, får det konsekvenser om reglerna bryts. Tydliga, et. Hur kan då Maslows... Fängelsesystemet. Project Return -- Breaking the Cycle of Crime. Kriminalvårdspopulation. Alternativ till fängelse Under de senaste 30 åren har antalet fängelser i USA ökat exponentiellt. Till exempel har Kaliforniens fångbefolkning åttadubblats, från 20 fångar i början till fler än , i början.


Haney I Texas, från bara till fängelsebefolkningen fördubblades, vilket lade till ytterligare 70 fångar. Haney På grund av den massiva överbefolkningen i amerikanska fängelser har det skett framsteg när det gäller alternativ som tillåter andra straff än fängelse. Eftersom många av de som sitter fängslade är där för icke-våldsbrott, finns det några som förespråkar att icke-våldsbrottslingar tillåts alternativ till fängelse. Fördelarna med sådana alternativ är att de ger domstolarna fler valmöjligheter, de sparar skattebetalarnas pengar, stärker familjer och samhällen, minskar brottsligheten och får stöd av allmänheten.


Referenser "Alternativ till fängelsefaktablad. PDF Blaum, Paul. html Haney, Craig. Systemansatser ser till funktionell integration av olika intressenter och deras mål mot en specifik fråga eller väg. Vilka konsekvenser kan en föreslagen lösning ha och för vilka grupper? Vad är det funktionella förhållandet mellan grupper av intressenter och hur kan det maximeras. För återvändande brottslingar tittar detta tillvägagångssätt på sätt att konstruera program som är utilitaristiska i sitt sammanhang, det största nyttan för det största antalet Teaskey, Ecological PA stödjer en mer holistisk syn och fokuserar på naturen hos de interna och externa miljöerna.


Med andra ord måste PA interagera med den politiska verkställande makten, socialpolitiska intressegrupper, kommersiella och ekonomiska organisationer och medborgarna. Detta tillvägagångssätt tar tillvägagångssättet att lösningar endast kan hittas genom att se på frågan som en delmängd av en större uppsättning samhällsfrågor. Ekologisk PA kan inte lösa fängelseproblemet, men kan se mot... Hämtad från projektretur. Hämtad från den offentliga förvaltningen. html Beck, en. Återfall av frigivna fångar. Washington, DC: U. justitiedepartementet. Benincasa, R. The Lancet, Giertz, J. Överbefolkning i fängelser. Public Choice Pre , 46 1 ,. Överbefolkning i fängelser, eller vanligtvis massfängelse, är den mest hotande frågan i praktiskt taget alla stater och i många kommuner över hela U.


Det har rapporterats att fängelsestraffet i U. är sju gånger så mycket som i Europa och det ökar lika mycket med befolkningsökningen. Antalet fångar eskalerar på grund av ett stort antal dömande till fängelser och fängelser och antalet upprepade. Fängelseliv och återfall i brott I allmänhet innebär återfall i rättsväsendet en tendens bland tidigare fångar eller brottslingar att gå tillbaka till sina kriminella liv, huvudsakligen efter frigivning från fängelse. I det här fallet mäts återfallsfrekvensen genom att ta en titt på antalet före detta fångar som återintagits inom en given tidsperiod.


Det kan noteras att i grundläggande termer är höga återfallsfrekvenser i de flesta fall förknippade med. Även om så är fallet måste en lösning komma till med tanke på den ökande brottsligheten och överfulla fängelser. Alla dessa kommer att utforskas med lite konkretisering av ämnet som uppsats. Detta synsätt betonar ett sociologiskt förhållningssätt till brottslighet, vilket tyder på att brottslingars beteende lättare kan anpassas och förändras när brottsbekämpande agenter förstår omständigheterna och den omedelbara miljön en förövare lever i som kan bidra till kränkande beteenden och till ens beteendeegenskaper.


Litteraturgenomgång Syftet med den preliminära litteraturen som presenteras är att ge en översikt över de historiska grunderna som leder till överbefolkning i fängelser, en utforskning av befolkningen. För det första, upphäva statliga lagar som nu föreskriver fängslande av narkotikabrottslingar och utveckla istället många fler offentliga och privata behandlingscentra dit ickevåldsmissbrukare kan hänvisas. För det andra, sluta använda fängelser eller fängelser för att hysa psykiskt sjuka. Hårdare straffutmätning motiveras delvis av den utbredda uppfattningen att fängelse är den främsta orsaken till våldsbrott. Enligt Hughes, "Varje dag som helst kommer ett stort antal av intagningarna till amerikanska fängelser från individer som har misslyckats med att följa villkoren för deras villkorlig frigivning eller skyddstillsyn.


I åratal har återkallelse- och fängslingsfrekvensen av provianterade och villkorligt frigivna haft en betydande inverkan på tillväxten av. Inlärningsverktyg Studiedokument Skrivguider Om oss Vanliga frågor Vår blogg Citation Generator Flash Card Generator Logga in Registrera dig. Ladda ner denna forskningsrapport i word-format. Utdrag ur forskningsrapport: Överbefolkning i fängelser Den mest angelägna frågan som kriminalvården står inför idag är problemet med överbefolkning i fängelser. Läs hela forskningsrapporten. Överbefolkning i fängelser eller typiskt massfängelse, är ord: Längd: 3 sidor Ämne: Straffrättsuppsats: Fängelseliv och återfall i allmänhet, återfall i ord: Längd: 8 sidor Ämne: Straffrättsuppsats: Överbefolkning i fängelse Lösningar för överbeläggning i fängelse -Trängselord: Längd: 6 sidor Ämne: Straffrättsuppsats: Överbefolkning i fängelse: Empirisk analys av ord: Längd: 25 sidor Ämne: Straffrättsuppsats: Överbefolkning i fängelse Anklagelser om fångars rättigheter Ord: Längd: 12 sidor Ämne: Brottsrättsuppsats:

No comments:

Post a Comment